Emerald Kaia is een varend grandeur-resort

CREDITS: Emerald Cruises

Emerald Cruises viert dit jaar haar tiende verjaardag. En waar vier je een verjaardag beter dan op een superjacht langs de kust van Sicilië?

Wij zouden het eerlijk gezegd ook niet weten. Zeker niet als we het hebben over de nieuwe Emerald Kamaia van de leider in oceaancruises.

Een feest op de golven met de Emerald Kaia

Bij dit jacht zien we namelijk meteen een ijskast met champagne, een jazzband, casinotafels en zilveren dienbladen voor ons. Dat is waarschijnlijk te danken aan de nieuwe Sky Lounge op het uitgestrekte Sky Deck, die pure weelderigheid uitstraalt. Verder is er een indrukwekkend observatiedek op de boegkant aanwezig en is de Emerald Kaia voorzien van heerlijke, uitnodigende cabana’s. Om het af te maken is er een overdosis aan panoramische uitzichten aanwezig, waardoor je jezelf altijd in een Hollywood-film waant.

Emerald Kaia, <strong>Emerald Kaia</strong> is een varend grandeur-resort
Foto: Emerald Cruises

Een perfecte balans van luxe en avontuur

Een cruisetrip is uiteraard bedoeld om volledig te ontspannen, maar als je echt even toe bent aan iets actief is er ook genoeg te doen op de Emerald Kaia. Wij zijn zelf vooral fan van de plaatsing van het fitnesscentrum: precies naast het water. Niets is zo verfrissend als een plons in het diepe, dus een douche is eigenlijk overbodig. Het leukste hiervan vinden wij nog wel dat je op deze manier meteen door kan zwemmen naar het watersportplatform, waar luxe en avontuur elkaar weten te vinden.

Emerald Kaia, <strong>Emerald Kaia</strong> is een varend grandeur-resort
Foto: Emerald Cruises

Emerald Kaia zorgt voor ultieme ontspanning

Optimaal genieten is ook een sport. Een hele zware. Daarom is het heel fijn dat je uitgebreid kan relaxen in de Elements Spa. Een plek die volgens het merk zelf de focus van Emerald Cruises op het voeden van lichaam, geest en ziel weerspiegelt. Die ervaringen zorgen volgens het merk zelf voor een superjachtervaring die je nergens anders kan vinden. ‘Met de verrijking op het gebied van design en uitrusting, wordt er verder gebouwd op de sterke punten van de Emerald Sakara en Azzura, waardoor we ongeëvenaarde superjachtervaring bieden langs de meest fascinerende kustlijnen ter wereld‘, aldus Glen Monorey.

Alle details van de nieuwe Emerald Kaia

Het nieuwe jacht van Emerald Cruises vaart voor het eerst uit in 2026. Gelukkig is er al wel de mogelijkheid om nu al een plekje te reserveren aan boord van de Emerald Kaia. De bedoeling is dat het varende boetiekhotel dan routes langs de mooiste kusten van de Middellandse Zee, de Adriatische Zee en de Egeïsche Zee tot aan de Seychellen bezoekt. Tot die tijd houden wij je even warm met de heerlijke foto’s.

Source: