Bekroon jezelf tot de koning van de Middellandse Zee met de Nero

Robert de Nero? Neen, super jacht ‘Nero’! Al enig idee wat je dit jaar met vakantie wilt gaan doen? Wat dacht je er van om samen met je vrienden een luxe jachtschip te huren? Voor slechts €420.000 per week huur je dit 90 meter lange super jacht met alles er op en er aan. Maar dan kunnen jullie je wel een week lang de koningen van de Middellandse Zee bekronen.

Heb je het geld niet liggen, nodig dan 420 vrienden uit, dan kost het maar €1000,- de neus. Er zijn zeker niet genoeg bedden voor iedereen, maar wie had het over slapen dan!?

Varende droomvilla

De bouw van Nero, de naam van het jacht, is in 2008 afgerond en in 2015 nog volledig gerenoveerd. Zowel het exterieur als het interieur van Nero is tot in detail uitgewerkt en is gebaseerd op de elegante stijl uit de jaren twintig van de vorige eeuw. Het jacht biedt met zes luxe slaapvertrekken plaats aan twaalf gasten (oh). De master bedroom heeft twee verdiepingen, een eigen lounge, eetkamer, twee badkamers en een trap naar een bioscoop en een kantoor. Zorg dus dat jij het jacht boekt, dan is de master bedroom voor jou!

Reis in stijl langs de Franse kust

Je hoeft niet bang te zijn dat je ook maar iets hoeft te doen tijdens deze week. Nero beschikt over twintig personen tellend personeel die de gasten op de wenken zullen bedienen. Op het dek van het jacht is een 5,5 meter lang zwembad aanwezig. Ook een jacuzzi waar je vanuit de zon kunt zien zakken in de Middellandse Zee. Het jacht vaart je langs de high end plaatsen als St. Tropez, Nice en Monaco. Tussentijds zul je met het jacht de mooiste baaien van de Middellandse Zee aan doen.

Van alle gemakken voorzien

Als je genoeg hebt van het luieren kun je gebruik maken van een 8m lange waterglijbaan, Flyboard en Hoverboard. Daarnaast bezit het jacht Seabobs, Jetskis, waterski’s en een trampoline voor op het water. Genoeg om je een week lang te kunnen vermaken dus! Mocht je het jacht willen kopen? Dat kan, dan leg je daar zo’n €60.000.000 voor neer. Maar dan heb je wel een dikke villa op de Middellandse Zee!

Total
1
Share