Zeilboot der zeilboten: GWEILO

Het blijft een (natte) droom: onbezorgd de wereld rond met een zeilboot. Een romantiserend beeld waar veel mensen een moord voor doen. Of waar veel mensen gewoon hard voor werken. Dat laatste lijkt ons beter.

Een zeilboot is leuk, begrijp ons niet verkeerd, maar er is altijd een baas boven baas. En deze baas heet deze keer GWEILO. De zeilboot der zeilboten met een lengte van 47,4 meter, klassieke lijnen, een donker interieur van hout én een aardig prijskaartje.

GWEILO

Deze knaap van een GWEILO wordt onderdeel van Yachting Partners International-vloot. Je mag het omschrijven als een elegante tweemaster die van álle luxe voorzien is. Je kan er achten maten op kwijt die kunnen slapen in een master suite, een VIP-room en twee luxe slaapkamers. Allemaal voorzien van een entertainment-center, natuurlijk.

Op het gigantische dek vind je sunloungers om naar Vitamine D te happen en een ware dining area waar je met negen man je zelf gevangen fruits de mer op kan eten. Of je huurt gewoon een kok in die alles meeneemt. Net zo makkelijk.

, Zeilboot der zeilboten: <strong>GWEILO</strong>

Al even in beeld

GWEILO werd gebouwd in 2009, en is ontworpen door Dykstra Naval Architects. Deze guys hebben ervoor gezorgd dat het zeiljacht nog steeds mee kan. Er ligt 558 pk in, waardoor dit mega-ding ook vooruit te branden is zonder zeilen. Al blijft op de wind varen natuurlijk het mooiste dat er is.

Goed, terugkomend op dat prijskaartje. Mocht je na het zien van de onderstaande fotoserie interesse krijgen, dan moet je de portemonnee trekken. Tja, wat dacht je dan? GWEILO gaat namelijk over de toonbank voor €6,1 miljoen. Oei.

Check de site van GWEILO hier.

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…