De SuperFly GT 42 is de perfecte toy boot

Het Scandinavische Red Yacht en Flying Flippers onthullen de nieuwe SuperFly GT 42. Een jacht gemaakt voor liefhebbers van power en comfort. Het jacht is 13.09 meter lang en vaart als een speedboot. Er komen verschillende versies uit en de snelste gaat 65+ knopen! Geen wonder dat ze hem de SuperFly hebben genoemd.

SuperFly GT 42 I R RS E

Er komen uiteindelijk vijf verschillende versies van de Superfyl GT beschikbaar. De GT 42, GT 42- I, GT 42 – R, GT 42 – RS en de eco-friendly GT 42 E. Tussen die versies zit vooral verschil in de kracht van de motor. De GT 42 E versie is voor de milieubewuste kapitein. Dan is er natuurlijk nog de luxe die je van een jacht mag verwachten. Er is plek voor een kingsize bed zodat je heerlijk kunt slapen. Daar komt nog een extra cabine bij voor twee personen. Dan is er nog een badkamer en keuken. Het dek van het jacht is zelfs grotendeels van glas waardoor je kunt genieten van een prachtig uitzicht. Het is de perfecte combinatie tussen een speedboot en luxueuze jacht!

SuperFly bezorgt je een droomvlucht

Het design is dus spot on. De motor is gemaakt om te brullen. Het enige wat ontbreekt is iemand die alles uit de boot haalt. De boot is inmiddels al onthuld op het Cannes Yachting Festival. Dus tijd om je spaarrekening te plunderen. Voordat je het weet zit je in deze boot en vlieg je over de zee. Samen met een vrouw die minstens zo’n mooie vorm heeft als deze chick magnet. Of, zoals voor de meeste van ons, blijft het bij dromen. Voor nu doen we het met de foto’s.

SuperFLy

SuperFLy SuperFLy SuperFLy SuperFLy

Total
1
Share