Rolls Royce gaat te water met de Aeroboat S6

Rolls-Royce does it again, maar dit keer op het water. Het Britse automerk heeft namelijk een episch jacht gebouwd. De Aeroboat S6, zoals het ding heet, combineert het beste van twee werelden en is vooral heel erg luxe. We hadden ook niet anders verwacht van de high-class autofabrikant!

De Aeroboat S6

Rolls-Royce sloeg de handen ineen met designbureau Claydon Reeves en het resultaat is prachtig. Het druppelvormige jacht is een plaatje om te zien en van werkelijk alle gemakken voorzien. Boven op het dek kan je royaal loungen en aan je kleurtje werken. Óf je haalt de verborgen tafel tevoorschijn om te genieten van een maaltijd op open water. En als je wat verkoeling kan gebruiken, schuif je gemakkelijk het zwemplateau uit. Deze duikplank zit aan de zijkant van de boot en kan zakken tot aan de waterrand, zodat je gemakkelijk in en uit het water kan. Onder het dek zit een ruime cabine die je gemakkelijk om kan toveren tot een master bedroom, inclusief verborgen tv-schermen. Ook kan je je hier opfrissen in je eigen badkamer met regendouche. We zeiden het al; dit jacht bevat alles wat je nodig hebt.

Behalve mooi is dit bootje ook nog eens snel. Het 20 meter lange jacht wordt namelijk aangedreven door een Twin MTU V10 M96 motor van 1500 pk, waarmee ‘ie zo’n 48 knopen haalt. Omgerekend is dat een topsnelheid van ongeveer 90 km/u. Niet gek! De poging om ultieme luxe te combineren met een behoorlijke snelheid is Rolls-Royce dus zeker gelukt!

Meer info over de Aeroboat S6 vind je hier. Over het prijskaartje is helaas nog niks bekend.

aeroboat-s6-6

aeroboat-s6-5

aeroboat-s6-2

aeroboat-s6-7

aeroboat-s6-3

aeroboat-s6-4

 

Total
1
Share