Porsche onthult hybride superjacht van 12 miljoen

De Duitse autofabrikant Porsche is vooral bekend vanwege de snelle en luxe sportwagens. Nu maakt het bedrijf een stap richting het water. En als Porsche iets doet, dan doen ze het goed. In samenwerking met Dynamiq brengt Porsche een hybride superjacht naar de Monaco Yacht Show. Op 27 september aanstaande wordt de imposante Porsche GTT 115 hybrid superyacht van €12 miljoen daar onthult.

Porsche GTT 115 Yacht

Porsche zag verschillende automerken deze stap maken en besloot daarom om samen te werken met Dynamiq, het bedrijf gaat zorgen dat het jacht van Porsche niet in een duikboot veranderd. Met de hulp van Dynamiq wordt het hybride superjacht gegarandeerd epic.

Een 35 meter lang jacht waarvan elke centimeter door Porsche ontworpen of beoordeeld wordt. Hierdoor weet je zeker dat je voor het relatief goedkope bedrag van €12 miljoen een authentiek Porsche jacht bezit. Daarvoor krijg je een strak design met Duitse techniek. Zo bevat het jacht een twin MAN v12-1650 motor samen met twee 45Kw en één 25Kw hybride systeem. Deze zorgen ervoor dat je geluidloos kunt genieten van het varen en al je uitgekozen luxe.

Dynamiq en Porsche

Over uitgekozen luxe gesproken, Porsche staat bekend als een merk dat kwaliteit levert. Wanneer je in een van hun sportauto’s rijdt, bekruipt je het gevoel van luxe en vrijheid. Dynamiq staat bekend om haar expertise en flexibiliteit. Pas daarom de boot dan ook volledig aan naar eigen hand. Wil je extra kamers, meer glaswerk of misschien zelfs een cocktailbar? Prima. Het kan bij Dynamiq niet gek genoeg en daarom voegen ze ook nog de optie van een zwembad toe. Hierdoor komen Porsche en Dynamiq heel goed samen in design en freedom of choice. Wil je er trouwens een halen dan moet je wel snel zijn. Porsche horen exclusief te zijn, dus er zullen maar zeven GTT 115’s gemaakt worden.

Porsche GTT 115

Porsche GTT 115

Porsche GTT 115

Porsche GTT 115

Porsche GTT 115

Total
9
Share