Kijk hier de timelapse van de bouw van het miljoenenjacht ‘de Lonian’

CREDITS: feadship

Als je geluk hebt en je woont aan het water, is er een grote kans dat je ze wel eens voorbij ziet varen. De prachtige miljoenenjachten voor de mensen die het écht gemaakt hebben in het leven. Het is moeilijk voor te stellen hoe het in zijn werk gaat, de bouw van een miljoenenjacht. Maar na het kijken van deze 4K Timelapse van de bouw van dit overweldigende miljoenenjacht, de ‘Lonian’, weet jij precies hoe dit in zijn werk gaat.

Bouw miljoenenjacht ‘Lonian’ in timelapse

De Lonian is maar liefst 87 meter lang. Dit enorme jacht werd in Nederland gebouwd, wat zo’n drie jaar kostte. Onlangs werd ze voor het eerst in vol ornaat te water gelaten. De bouw van dit miljoenenjacht is van begin tot eind vastgelegd in een 4K Timelapse.

De Lonian is een lust voor het oog. Dit enorme jacht is 87 meter lang, 13,8 meter breed en weegt maar liefst 3 miljoen kg. Een flink ding dus, kun je wel zeggen. Het volgooien van dit miljoenenjacht is ook niet voor de poes: er gaat zo’n 160.000 liter brandstof in. Het schip zou ongeveer op zo’n €125.000.000 komen. Flink aan de prijs dus, mocht je hem willen bevaren.

De Lonian is op-en-top klasse. Naast de eigenaren, biedt het jacht plaats voor 27 bemanningsleden en 12 gasten. Het interieur is enorm stijlvol en straalt een en al luxe uit. Het zou de eigenaren in niets ontbreken.

Mocht jij nu altijd al hebben willen weten hoe de bouw van zo’n enorme jacht in zijn werk gaat, bekijk dan vooral even de video hieronder. Hierin is namelijk stap voor stap te zien hoe het enorme schip in gebouwd wordt en vervolgens voor het eerst te water gelaten wordt.

Total
1
Share