L’Amage, het concept superjacht van 190 meter

CREDITS: HBD Studios

We hebben al heel wat jachten voor bij zien komen, maar het Milanese HBD Studios gaat nog een stapje verder. Het tot de verbeelding sprekende L’Amage superyacht concept is maar liefst 190 meter lang en zou daarmee groter worden dan de Eclipse (163m) van onze Russische vriend Abramovich.

Concept superyacht

De L’Amage zou 28 gasten moeten gaan huisvesten verdeeld over 14 cabines en een privé suite voor de gelukkige én hele rijke eigenaar. Het futuristische jacht is voorzien van strakke lijnen en een houten dek, waar je een halve marathon op kan lopen en dan nog niet alles gezien hebt. Het bovendek bevat een infinity pool en een jacuzzi terwijl het onderdek ruimte heeft voor een balkon met open haard, zodat er als het wat kouder is ook maximaal gechilled kan worden. En een beetje jacht heeft tegenwoordig natuurlijk ook een helikopterplatform, dus deze is op L’Amage netjes voorop genesteld. Het jacht zou een topsnelheid van 32 knopen moeten gaan halen en met een volle tank ben je dan al snel 10.000 km verder.

L’Amage blijft voorlopig nog even een concept superyacht, maar wanneer deze jacht het ruime sop kiest hoor je het uiteraard van ons! Tot die tijd moet je het met dit beeldmateriaal doen.

L'AmageL'AmageL'AmageL'AmageL'AmageL'AmageL'Amage

Beeldmateriaal: HBD Studios

 

Total
8
Share