Door liefhebbers gerealiseerd: de Nederlandse Keizer 42

Nederland en het bijhorende fenomeen: het water. Waar wij als kikkerlandje bekend staan om onze kust, dijken en binnenwateren. Geen wonder dat er in Nederland veel liefhebbers zijn, de watersport zit in onze genen. We kijken massaal uit naar de zomer, wanneer we weer kunnen vertoeven op het water. We willen niet alleen over het water scheuren, we willen het ook doen in stijl. De tijd is voorbij om te zeggen: doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Wij Nederlanders gaan ook steeds vaker voor comfort, uitstraling en schoonheid. En het Nederlandse Keizer Yachts snapt dat.

Watersport

Het maakt niet uit wat voor afstanden je gaat afleggen op het water of wat voor activiteiten je gaat ondernemen. Als je ervoor gaat dan ga je er ook écht voor. Het is net zoals met je carrière of de vrouw van je dromen. Je kunt niet je vrienden uitnodigen om een middag mee te gaan varen en dan met een tweederangs rubberbootje aankomen. Nee, dan neem je ze ook mee in stijl.

Met de Keizer 42 bijvoorbeeld, van Nederlandse makelij dus dicht bij je roots. Een jacht waar je vrienden van jaloersheid niet meer door kunnen slapen. Het jacht heeft alles om alle hoofden op de kant te laten draaien: schoonheid en elegantie van de hoogste plank. Met een lengte van 13,42 meter en een breedte van 3,99 meter is het jacht een hele verschijning, maar er zijn geen concessies gedaan aan het uiterlijk.

Keizer 42

Beoordeel niemand vanaf de buitenkant

Schoonheid zit van binnen, maar bij deze beauty zit het gewoon van binnen en buiten. Met een grote open cockpit waar je kookkunsten kan laten proeven, een slaapkamer die het gevoel van een hotelsuite geeft en comfortabele bedden voor meerdere gasten, hoef je niet bang te zijn om je vrienden voor een weekend weg mee te vragen. In dit jacht zal niemand iets te kort komen, niemand. Zelfs niet de lange mannen onder ons: met hun is ook rekening gehouden doordat de stahoogte binnen 1,90m is.

Vaak komen beelden beter over dan een aantal woorden op je beeldscherm waar we je proberen te overtuigen van de Keizer 42. Bekijk het beeldmateriaal, zorg voor wat watersportartikelen van Jobe, maak jezelf warm en probeer maar eens géén zin te krijgen in een zomermiddag met je vrienden.

 

Total
2
Share