Het superjacht van de toekomst: HYSWAS Tetrahedron

Rechtstreeks uit een science fiction film komt hij, de HYSWAS Tetrahedron, ontworpen door Jonathan Schwinge. Het superjacht van de toekomst!

De futuristische driehoekige vorm zorgt voor optimale stabiliteit. Zo kan het superjacht de meest heftige wateren trotseren. Wat zo bijzonder is, is dat het jacht bij hoge snelheid boven het water lijkt te zweven. Hij wordt dan ook wel de vliegende driehoek genoemd. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de innovatieve aandrijving onder water, en de vleugels langs de driehoek. Deze zorgen ervoor dat het jacht opstijgt. Er ligt een torpedo-achtige aandrijving onder de boot. Deze maakt de snelle acceleratie en hoge snelheden mogelijk.

Hywas Tetrahedron

Daarnaast heeft het jacht drie verschillend standen. Stationair of lage snelheid, accelereren en hoge snelheid. Zo heb je in de stationaire stand een heus privé wooneiland. En ben je klaar met chillen, dan vaar je gewoon op hoge snelheid verder naar de volgende baai.

Helaas gaat het op dit moment alleen nog om een concept. Of het superjacht ook daadwerkelijk gebouwd gaat worden zal de toekomst uit gaan wijzen. Wij hopen in ieder geval van wel. Maar wel oppassen bij de Bermuda-driehoek!

 

Foto’s: Schwinge

Total
0
Share