Onder de hamer: Riva Style Custom Jacht van Aguti

De zomer mag dan bijna voorbij zijn, op genoeg andere plekken blijft het het hele jaar mooi weer. En wat is er dan lekkerder dan een stukje te varen? Je hebt namelijk de kans om een one of a kind jacht te bemachtigen. Het eerste bod staat nog op $800.000, maar ik kan je verzekeren dat het uiteindelijk veel duurder wordt. Dat heb je er wel voor over, kijk maar eens naar deze prachtige boot van Aguti.

Aguti’s Riva Style Custom Jacht

Er zit meer dan 50 duizend uur aan werk in. Waarom ik dat vertel? Omdat het jacht gebouwd is met een visie in gedachten. Het jacht is een droom die uit komt voor Andreas Grieger. Hij wilde al jaren een unieke houten jacht maken/ontwerpen. Het resultaat is een perfect huwelijk tussen traditionele en moderne technieken. Daarmee is vooral de combinatie van modern materiaal en kostbaar hout het indrukwekkendste. Door gebruik te maken van mahonie, koolstofvezel en epoxyhars geeft het de boot een klassiek uiterlijk, maar heeft het toch de voordelen van een moderne jacht.

Het jacht kan 6 tot 12 passagiers en crew meenemen met een snelheid van 32 knopen. Hij mag dan ‘maar’ twintig meter lang zijn, er is ruimte genoeg voor je vriendengroep en de nodige luxe. De boot heeft zelfs kingsize bedden beschikbaar. Er zijn drie cabines met eigen badkamer en een lounge dek dat als woonkamer dient. Ook de kapiteinsbrug is makkelijk bereikbaar en valt nauwelijks op. Het ziet er uit als een luxe balkon waar je makkelijk met je favoriete whisky naast de kapitein interessant kunt gaan doen. Zoals het natuurlijk hoort op een bootvakantie met je beste vrienden.

Aguti jacht 4 Aguti jacht 1 Aguti jacht 5 Aguti jacht 3 Aguti jacht 2

Aguti jacht 7 Aguti jacht 8

https://www.youtube.com/watch?v=fUvuffBc-nU

 

Total
1
Share