Dit is het duurste appartement van New York

Nu is wonen in New York al niet heel goedkoop. Je betaalt al gauw duizend euro per maand voor een studentenkamer van zes vierkante meter. Maar het kan ook anders. Vandaag nemen we een kijkje in het meeste luxueuze appartement van The Big Apple.

85 Miljoen dollar

Misschien heb je geld over, zoek je een leuk optrekje voor ‘erbij’ of vind je het gewoon tof om real estate in New York te bezitten. Ga dan voor dit appartement van 85 miljoen. Dan kan je elke dag kiezen uit één van de dertien badkamers en slapen in één van de tien slaapkamers. Dit alles op de 45e verdieping van het gebouw Midtown. Voor die 85 miljoen  zitten er ook twee Rolls Royces Phantoms bij. Kan je je geheel in stijl door de stad verplaatsen.

Jacht

Bij de woning zit ook nog een jacht ter waarde van één miljoen dollar plus een ligplaats in de haven voor vijf jaar. Daarnaast kan je één keer per week ‘gratis’ eten in een sterrenzaak en heb je elke week courtside tickets voor The Brooklyn Nets.

Extra’s

Dat is zeker nog niet alles. Het complex waarin het appartement zich bevindt beschikt ook nog over een, ijsbaan, zwembad, basketbalveld en een golfbaan. Daarnaast kan je elke dag gratis ontbijten en word je auto voor je voorgereden door de valet service. In je appartement heb je trouwens ook nog de beschikking over een privé kok en een butler.

Foto’s: StreetEasy

Total
0
Share