Het grootste open jacht ter wereld: De CNM Continental 110

Op dit moment wordt dit brute jacht in Rome gebouwd. De CNM Continental 110, welke na voltooiing het grootste open jacht van de wereld is. Nu is dat op zich al bijzonder. Laat het jacht nu ook nog eens gruwelijk snel zijn.

CNM Continental 110

Een indrukwekkende verschijning, het jacht is een tijdloze interpretatie van de filosofie van de ontwerpers van CNM. Eigenlijk is de boot een combinatie van specialismen. Zo heeft continental 110 de ruimte van een mega-jacht, de snelheid van een race boot en is het schip ook nog eens zeer luxueus aan de binnenkant. Het schip heeft een ruim en stijlvol interieur waar je gemakkelijk de hele dag kunt relaxen. Daarnaast maakt de lounge-area boven dek het de ideale boot om lekker te chillen aan de kust.

Power

Het jacht is uitgerust met twee enorme MTU 2600 PK motoren. Dit zorgt er voor dat een topsnelheid van wel achtenveertig knopen kan worden behaald. Dit is ongeveer negentig kilometer per uur. Dat is echt heel erg snel over water. Dit maakt hem dan ook aanzienlijk sneller dan andere jachten in zijn klasse. Daarnaast ligt het vaartuig maar een diepgang van één meter. Dat betekend dat hij veel dichter bij de kust kan aanleggen dan andere boten. Heerlijk, als je met een groep vrienden naar Formentera gaat bijvoorbeeld.

Er is nog geen prijs bekend gemaakt voor dit luxueuze speeltje. Maar de verwachting is dat het prijskaartje niet mals zal zijn, met een paar miljoen euro kan je sowieso rekening houden. In 2018 zal het schip volledig klaar zijn.

 

Total
0
Share