Bugatti gaat te water met de Niniette 66

Bugatti staat bekend om de ultieme racemonsters die zij produceren. Onlangs werd bekend dat het bedrijf een nieuwe weg in is geslagen en een ultraluxe jacht op de markt zal gaan brengen. Het Franse automerk heeft de handen ineengeslagen met botenbouwer Palmer Johnson Yachts en samen hebben ze de best of both worlds gecombineerd. Het resultaat is een James Bond-waardig superjacht: de Niniette 66.

Niniette-66-6

De Niniette 66

Het design van dit extravagante bootje heeft veel weg van de ruim 2 miljoen kostende Chiron. De Niniette 66 heeft dezelfde definiërende krullende lijn, is gemaakt van dezelfde materialen en vliegt over het water. Dankzij de V8 motor, behaalt dit pareltje een snelheid van 44 knopen. Voor de leken; dat is 80 km/u. En dat is behoorlijk snel voor een jacht.

Het dek van dit luxe jacht heeft een aardige oppervlakte, waardoor er genoeg ruimte is voor een jacuzzi, loungebanken en een vuurschaal. Ideaal voor als het ‘s avonds afkoelt. Daarnaast is de Niniette 66 voorzien van een champagnebar, marmeren badkamer en uiteraard een groot tweepersoonsbed.

Er zullen slechts 66 modellen van de nieuwe Bugatti geproduceerd gaan worden. Geschat wordt dat de basisuitvoering ruim 3 miljoen euro zal gaan kosten. Is basic niet genoeg voor jou? Dan kan je nog een aantal persoonlijke voorkeuren aangeven. Zo varieert de romp van de boot van 15 tot 25 meter, wat een behoorlijk verschil is. Nou niet meteen naar de Bugatti dealer rennen, want verwacht wordt dat het model pas maart 2018 op de markt zal zijn. Nog even geduld dus…

Niniette-66-5

Niniette-66-7

Niniette-66-3

Niniette-66-8

Niniette-66-4

Niniette-66-2

Niniette-66-1

bugatti-debuts-chiron-inspired-niniette-66-yacht-116075_1

Total
1
Share