Dit bedrijf betaalt je om stage te lopen als bierproever

CREDITS: George Marks / Stringer
Travel

Vroeg of laat moet elke student eraan geloven: stage lopen. Je loopt mee in een bedrijf om je klaar te stomen voor je eerste echte baan. Het is dan ook belangrijk dat je een interessante stageplek zoekt, waar je jezelf in de toekomst zou kunnen zien werken. Nu kan ik wel stellen dat ik met mijn stage bij Manify absoluut niet mag klagen, want binnen no time ben je expert op het gebied van mooie vrouwen, drank, dikke auto’s, fashion, de nieuwste gadgets én maak je ook nog eens vette persreisjes.

Nu heeft het volgende bedrijf ook best een aantrekkelijk werkpakket. Bij World of Beer zoeken ze namelijk ‘Drink It Interns’ die deze zomer vier maanden de wereld rondreizen, op zoek naar het verhaal achter de beste ambachtelijke biertjes ter wereld en hier in de tussentijd over vloggen, bloggen, snappen, tweeten en al het andere wat helpt het verhaal te vertellen. En het mooie is, ze betalen je er ook voor!

World of Beer, Drink It Intern

Dit klinkt natuurlijk als muziek in de oren. Maar die muziek klinkt ook in de oren van honderdduizenden andere bierliefhebbers. Het in Florida gelegen World of Beer is op zoek naar slechts drie stagiaires die thuis zijn in elke vorm van social media, met een liefde voor bier, reizen en nog meer bier. De drie gelukkige Drink It Interns zullen deze zomer vier maanden lang de wereld rondreizen om bierbrouwerijen te bezoeken, bier te drinken op verschillende bierfestivals en dit natuurlijk allemaal vastleggen en online te delen.

Nu denk ik dat de meeste mensen dit avontuur zelfs voor niks aan willen gaan maar World of Beer betaalt, naast het dekken van alle reiskosten, verblijf en natuurlijk het bier, elke stagiair ook nog eens $12,000…

Drink It Intern

Solliciteren maar!

Inmiddels zul je je wel afvragen hoe en waar je kunt solliciteren. Het speciale aan deze vacature is dat iedereen kan solliciteren, ook al ben je geen student. Het enige wat je nodig hebt is een geldig paspoort en een leeftijdsgrens die toelaat dat je overal ter wereld alcohol mag drinken (21). De sollicitatieprocedure bestaat uit twee rondes en de deadline om je aan te melden is 26 maart 2017. Voor de eerste ronde worden kandidaten gevraagd een one minute video in te sturen, waarin je aangeeft waarom jij de Drink It Intern bent die ze zoeken. Of de video nu een ode aan je favoriete bier is of een moment dat bier jouw leven heeft gered, ben in ieder geval creatief, want je zult niet de enige zijn. Mocht je de eerste ronde door zijn gekomen, word je in de week van 28 maart uitgenodigd op één van de 8 World of Beer locaties in de V.S. voor een gesprek. Jup, je moet er wat voor over hebben. Kandidaten krijgen hier de kans om hun passie voor bier te tonen en de panelleden omver te blazen met hun social media skills. De drie beste kandidaten zullen hun met-bier-doordrenkte avontuur in de laatste week van april gaan beginnen. Drink It Intern, Living the dream.

 

 

Total
1
Share