5 Toffe vakanties waar je niet meteen aan denkt

Reizen wordt persoonlijker. Mensen willen iets unieks. Waar voorheen de bestemming centraal stond zie je steeds meer dat de persoon en de beleving centraal staat.  Eigenlijk ook heel logisch! Ga je naar de Cote D’azur om de natuur op foto vast te leggen en verblijf je daarbij het liefst midden in, in een tentje? Of vertrek je richting Saint Tropez om daar van de meest luxueuze vakantie van je leven te genieten. De locatie is hetzelfde, de vakantie totaal anders. Waarom kiezen we onze vakantie dan toch zo vaak op basis van de bestemming?

Dat hoeft niet! Vakantieboulevard maakt het mogelijk om gemakkelijk vakanties te vinden waar je wellicht meteen aan zoudenken. Wij hebben er 5 op een rijtje gezet:

Motorreizen

Motorrijden geeft een fantastisch gevoel van vrijheid. Reizen ook. Deze twee combineren zou je dus het ultieme gevoel van vrijheid geven. Ga daarom op een Motorreis! Trek door de bergachtige landschappen van Peru, reis door Marokko, beklim de Kilimanjaro of doe de klassieke Route 66. Er is meer mogelijk dan je denkt, ook met wat minder motorervaring.

Motorreizen

Avontuurlijke motorrit door Sedlo mountain pass in Montenegro
Avontuurlijk motorrijden in Sedlo mountain pass, Montenegro

Bijzondere Overnachtingen

Naast de activiteiten, of juist het ontbreken daarvan, bepalen overnachtingen een groot deel van je vakantie. Je kunt natuurlijk (no offense) in het eerste de beste Ibis hotel gaan liggen voor een prima locatie en prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt ook kiezen voor een fantastische boomhut, hijskraan, vuurtoren of strandhuisje. Zo maak je elke bestemming in één keer een stuk specialer.

Bijzondere Overnachtingen

tipi

Golfvakantie

Golf voor rijke, ouwe mannen? Onzin! Golf is een fantastische sport vol in- en ontspanning. Één groot voordeel van golfen is dat je het op de mooiste plekken ter wereld kunt spelen. Ideaal dus voor een vakantie! Wat dacht je van een Golfvakantie naar Aruba? Andalusië of Denemarken zijn wat dichterbij desgewenst. Genoeg keuze voor een lange of korte golfvakantie!

Golfvakanties

Male Golfer Lining Up Tee Shot On Golf Course

Luxe Reizen

De wereld zien vind je fantastisch. Je houdt wel van een avontuur. Maar na een jaar lang hard werken wil je tijdens het ontdekken van deze wereld wil je wel dat het je aan niets ontbreekt. Dan zijn Luxe reizen iets voor jou. Luxe reizen worden vaak op maat gemaakt. Dat zorgt per definitie al voor een unieke reis! Of wat dacht je van een uitgebreide cruise? Een mooie combinatie van Luxueus relaxen en veel nieuwe plaatsen ontdekken.

Luxe Vakanties

Luxe vakantievilla in Santorini, Griekenland
Luxe vakantievilla in Santorini, Griekenland

Fotografievakantie

Iedereen maakt natuurlijk wat foto’s op vakantie. Maar ben je écht een hobbyfotograaf dan is een speciale fotografievakantie iets voor jou. De schilderachtige Kroatische kust of de bijzondere flora en fauna van Costa Rica bieden onuitputtelijke schoonheid die zich graag laat vastleggen op de gevoelige plaat. En wat dacht je van Noorwegen of IJsland? Met gelijkgestemden en een goede gids ga jij op pad voor de mooiste kiekjes van je leven!

Fotografievakanties

VakantieBoulevard (4)

Over Vakantieboulevard

Een unieke reis die op jouw interesse is afgestemd is moeilijker te vinden bij de grote aanbieders. Vakantieboulevard geeft een etalage aan meer dan 350 kleine reisorganisaties die voor jouw perfecte vakantie kunnen zorgen. Deze zijn ingedeeld in winkelstraten met duidelijke onderwerpen. De 5 beschreven vakantietypen zijn bijvoorbeeld winkelstraten op Vakantieboulevard!

Het boeken van je reis gaat echter vaak nog uit van je bestemming. Daar moet verandering inkomen, aldus Henk van den Broek. Henk kan wel eens gelijk hebben. Hij stond namelijk ook aan de wieg van D-Reizen en het succesvolle Micazu.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Vakantieboulevard.


ESSENTIALS