Snowattack Festival 2018, Les Orres

Eind januari waren we in de Franse Alpen om Snowattack Festival 2018 bij te wonen. In Nederland misschien wat minder bekend, maar dit is toch echt één van de grootste winterfestivals van Europa. Een week lang genieten van de zon, perfect geprepareerde piste’s en een mix van nationale en internationale topartiesten. Wij waren erbij!

Snowattack FestivalSnowattack

Les Orres

Al dit moois vond plaats in het skigebied Les Orres, dat vanuit Nederland iets meer dan 1000 km rijden is. In dit gebied schijnt de zon zo’n 300 dagen per jaar en is met een dik pak sneeuw, dat meestal rond de Kerst valt, ook nog eens erg sneeuwzeker. De pistes van Les Orres (100km) zijn te bereiken met de negen stoeltjesliften en bevinden zich aan de noordwestzijde van de berg, waardoor de sneeuw goed blijft. Qua niveau kan iedereen hier terecht. Er zijn veel rode en blauwe pistes, maar daredevils die zwart of off-piste willen, komen hier ook volledig aan hun trekken.

Snowattack FestivalFeestje?

Bij een festival in de sneeuw denk je al snel aan Dutchweek in Val Thorens, maar bij Snowattack kunnen ze er ook wat van. Naast een muziekprogramma met grote namen uit de house, techno, EDM en drum & bass zijn er overdag ook verschillende activiteiten zoals pokertoernooien, poolparty’s, ski/snowboard/slee wedstrijden en als kers op de taart de “Bikini slide”. Hierbij glijden de mooiste dames halfnaakt naar het einde van de piste waar de drank dan al heel wat keeltjes heeft verdoofd.

Snowattack Festival Line-up

Snowattack Festival staat bekend om het fixen van grote namen. Zo traden vorig jaar Pendulum, Dimitri Vegas & Like Mike, Netksy en Borgore op. Dit jaar kwamen kanonnen als Lost Frequencies, Henry Saiz, Sub Focus en Rudimental de heupjes losmaken na een dag op de piste.

Voor de 2019 editie kun je je alvast hier registreren. Zo wordt je op de hoogte gehouden van al het nieuws voor de editie van volgend jaar.

Snowattack Festival

Total
0
Share