Airbnb Finds: skip de autobahn, pak een wintersportvilla in Japan

Waar we in Europa momenteel moeten zoeken naar een plek waar je kan skiën in ‘echte’ sneeuw, is dat in Japan wel anders. Meerdere regio’s in dit Aziatische land zijn bedolven onder de witte sneeuw.

Hét wintersportparadijs van Japan is Nagano. Deze prefectuur beschikt over één van de grootste skigebieden van Japan. Bergen bedekt met sneeuw, bossen in sprankelend wit en een helderblauwe hemel – Nagano is een waar winterwonderland. Midden in dit gebied staat deze Airbnb accommodatie met wijds uitzicht over het gebergte. Met een ligging tussen de besneeuwde bergen, is dit is de ideale uitvalsbasis voor iedere wintersportliefhebber. 

Zoek de sneeuw op in de Japan

Aan bijzondere verblijven is er in Japan geen tekort: capsule hotels, love hotels, boeddhistische tempels en ryokans. Maar een echt bijzonder verblijf is toch wel eentje waar je een killer view hebt van het bijzondere landschap. En geloof ons: deze Airbnb accommodatie is er niet zomaar eentje. Dit huis ligt tussen de bergen en heeft wijds uitzicht over het Nojiri meer. In de winter verandert dit gebied in een waar winterwonderland. 

Sneeuw, <strong>Airbnb Finds:</strong> skip de autobahn, pak een wintersportvilla in Japan
Foto: Airbnb

Off-the-grid ervaring

Het Japanse huis ligt off-the-grid met geen andere huizen eromheen. Geen zorgen dat je een keertje te luidt bent, want hier heb je volledige privacy. Van de hippe meubels, houten accenten en de platenspeler met volledige geluidsinstallatie – aan alles is hier gedacht.  De loft van het huis vormt de slaapkamer en heeft een queensize bed, waardoor je ontspannen wakker kan worden. De grote ramen trekken zich door de hele woning, waardoor je zelfs tijdens het koken kan genieten van een spectaculair uitzicht. Na een lange dag op de pistes kom je weer bij in jullie eigen privé-sauna met houtkachel. Als dat niet ontspannen is, dan weten wij het ook niet meer. 

Sneeuw, <strong>Airbnb Finds:</strong> skip de autobahn, pak een wintersportvilla in Japan

De ultieme wintersportvakantie

Wintersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Met maar ongeveer 20 minuten rijden kom je al terecht bij verschillende skigebieden. Maak van je reis een wintersportvakantie die je nooit zult vergeten. Sjees van de bergen af in dit winterwonderland en    

Zin om met je beste vrienden de échte sneeuw op te zoeken in Japan? Voor € 54 per nacht kan jij dat werkelijkheid maken. Waar wacht je nog op?

Meer info