Deze hints geven vrouwen als ze interesse hebben

CREDITS: Westwind Air Service

Als man wordt vaak van je verwacht dat je het initiatief neemt, zoals iemand mee uit vragen of überhaupt op iemand af stappen. Toch is het na het zoveelste blauwtje een beetje ontmoedigend om weer die first move te maken. Je kunt namelijk nooit zeker weten of iemand je ‘op die manier’ ziet zitten. Als je elkaar amper kent al helemaal niet. Vrouwen kunnen vaak ook iets té subtiel zijn als ze iets van je willen. Deze hints geven vrouwen als ze interesse in je hebben.

Let op deze hints: zo laten vrouwen hun interesse blijken

Ze ziet je wel zitten: oogcontact is een grote hint

Dit is een vrij overduidelijke. Als iemand wel heel vaak naar je kijkt, kun je er best vanuit gaan dat ze interesse in je heeft. Vooral als dit gepaard gaat met een low key staarwedstrijd. Haar blik blijft net wat langer op jou hangen dan op de rest van de aanwezigen op het feest. She wants you, my man.

Deze hints moet je nog blijven oppikken als je al wel in gesprek bent geraakt. Bij fysieke aantrekkingskracht zal ze dan bijvoorbeeld ook veel naar je lichaam op lippen kijken. Je bent haar interesse echter snel kwijt als ze om zich heen begint te kijken. Naar andere opties waarschijnlijk. Dus zelfs na de eerste hints ben je niet meteen binnen.

hints interesse, Deze hints geven vrouwen als ze interesse hebben
Foto: Priscilla Du Preez

Hints van interesse in haar houding

Vrouwen die interesse in je hebben, zullen een meer ‘open’ houding aannemen. Als ze met haar armen over elkaar met je staat te praten, is dat bijvoorbeeld geen heel goed teken. Of ze is echt heel verlegen.

Maar wij zoeken naar hints voor een go. Een vrouw die je leuk vindt, zal sneller wat rechter op gaan staan. Vrouwen doen dit vaak stiekem en misschien zelfs onbewust, zodat hun lichaam er beter uitziet. Als ze met haar borst vooruit staat, heb je namelijk een beter beeld van the goods. 

Als ze haar benen over elkaar doet, is dat overigens niet een heel slecht teken. Als haar voeten naar jou wijzen, ze vaak haar benen van positie verwisseld en ook nog eens lichte aanrakingen met jouw benen opzoekt: dan zit je wel goed. Lichte, subtiele aanrakingen zijn sowieso een goed teken.

Zo zie je hints van interesse in haar gedrag

Je bent zo grappig en je hebt eigenlijk bijna altijd gelijk. Nu is het natuurlijk niet heel leuk als iemand alleen maar ‘ja’ en ‘amen’ zegt. Of overdreven lacht als je grap niet eens zó leuk bedoeld was. Toch probeert ze daarmee in het begin wel signalen af te geven dat ze je ziet zitten. Dat zal op gegeven moment wel afnemen.

Een ander psychologisch feitje: als je iemand leuk vindt, ga je iemands gedrag spiegelen. Dit gebeurt vaak heel onbewust en heeft ze zelf dus waarschijnlijk niet eens door. Dit kan over kleine handelingen gaan. Als jij bijvoorbeeld op iets gaan leunen, doet zij dat ook opeens. Copy-cat.

Dit geldt overigens niet voor het ‘spiegelen’ van knipperen of ademen. Om verwarring en overmoed te voorkomen.

hints interesse, Deze hints geven vrouwen als ze interesse hebben
Foto: Artem Beliaikin
LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…