Airbnb Finds: luxe skiparadijs in Zwitserland voor de ultieme levensgenieter

Nu koude dagen zijn intrede maken, doet het je vast en zeker herinneren aan die gouden oude skivakantie momenten die je hebt beleefd met je maten. Van pizzapunten tijdens het skiën, tot eindeloos veel bier tijdens het après-skiën, het is altijd feest. Om dit heerlijke gevoel weer even op te rakelen, hebben we speciaal voor jou een mega luxe skiparadijs gevonden in Zwitserland voor de ultieme ski experience met je vrienden. Deze krijgt zeker een plek op je bucketlist voor als we weer mogen!

Luxe skiparadijs voor de ultieme levensgenieter

Vanaf de buitenkant heeft dit skiparadijs de uitstraling van een heus ski-chalet – inclusief knusse houten gevels. Eenmaal binnen waan je je in een luxe wereld. De houten lambrisering wordt doorgetrokken met een stijlvolle, luxe afwerking.

Het chalet heeft 4 grote slaapkamers, elk met een waanzinnig uitzicht op de bergen en een luxe badkamer en een extra logeerkamer. Daarnaast kan de keukenprins onder jullie, z’n ei kwijt in de volledig uitgeruste keuken. Geen keukentalent aanwezig? No worries, het personeel van het onderkomen got your back en flanst binnen no time een heerlijke maaltijd op tafel!

skiparadijs, Airbnb Finds: luxe skiparadijs in Zwitserland voor de ultieme levensgenieter

(Après)-skiën in de Zwitserse Alpen

Dit mega luxe skiparadijs heeft alles wat je nodig hebt wanneer je tussen de bergen in Zwitserland zit. Neem na een koude dag op de piste een duik in het verwarmde zwembad, waarna je de dag afsluit in het bubbelbad op het terras. Wanneer het derde avondje après-ski je net even te veel wordt (we worden allemaal ouder), heb je nog genoeg te doen in je eigen villa.

Van sauna tot arcadespellen, het huis hoef je niet te verlaten om een leuke mannenavond te hebben. Maar wil je toch even een uitstapje maken naar de stad, dan kun je gebruik maken van de privé drive service van het personeel bij deze accommodatie.

skiparadijs, Airbnb Finds: luxe skiparadijs in Zwitserland voor de ultieme levensgenieter

300 dagen zon per jaar

Het gebied waar het chalet in gelegen is, is iets waar menig skiliefhebber zijn hart voor ophaalt. Gemakkelijke toegang tot de skipistes, 300 dagen zon per jaar, en niet al te onbelangrijk: de après-ski zit om te hoek.

Trek je skischoenen aan in de privéruimte, ga met de lift naar boven en geniet van meer dan 400 kilometer aan pistes in de 4 Vallées. Even kijken wie er het snelst beneden is!

Zie jij jezelf hier al helemaal staan? Dan is het maar goed dat we nu de tijd hebben om goed te sparen. Voor een klein bedrag van 4.200 euro per nacht, kunnen jij en 11 vrienden hier optimaal genieten. Ga je dus met je hele amateurvoetbalteam is dat maar 350 euro per persoon. Minus je uitgaven bij de après-ski natuurlijk, tel er dan nog maar een paar honderd bovenop ;).

Meer info

LEES OOK
8 fijne feitjes over Colombia
Pablo Escobar. Drugs. Criminaliteit. Ja, dat zijn waarschijnlijk de eerste drie dingen die momenteel in jouw hoofd opborrelen als je aan Colombia denkt. En, toegegeven, bij ons…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…