Le Lodge Mille8, Les Arcs

Ergens op 1800 meter, midden in skigebied Les Arcs, ligt Mille8. Les Arcs staat bekend om de prachtige uitzichten en de perfecte sneeuw, tot diep in de lente. Ik was er vorige week en mijn skibril staat nog steeds op mijn gezicht, zo zonnig was het. Maar na al die extreme sports is het ook chill om even te relaxen. En dan bedoel ik niet uren in de rij staan in een houten skihut, voor een spaghetti bolognaise en een Génépi. Dan bedoel ik luxueus relaxen en genieten van heerlijke gastronomie.

Mille8

Le Lodge staat in Mille8, een skigebied in een skigebied. Een eigen gondellift brengt je naar waar je moet zijn. Je eventuele kinderen drop je op de sleebaan, de beginnerspiste of in het zwembad en je hebt de Lodge voor jezelf. In de Lodge is zelfs ook een activiteiten area, met een golf-simulator waar je je eigen skills kunt opschroeven.

Le Lodge

Met 350 zitplaatsen binnen en nog eens 150 op het terras, ben je verzekerd van een goede plek om te genieten van de heerlijke kaart die het restaurant heeft. Denk aan verse oesters, speciale lokale kazen en heerlijke cocktails.

Zomer

Niet alleen in de winter en lente kun je er golven. Als de sneeuw gesmolten is, is er rondom de Lodge namelijk een 18-holes golfbaan en een clubhuis. Ook het buitenzwembad is dan open, dus alle reden om het dan ook eens te bezoeken. Maarrr, de lente is toch wel echt de ideale periode om het gebied te bezoeken!

 

Total
0
Share