Must-have: Arbor houten snowboards!

De legends van Arbor Snowboards hebben inmiddels hun nieuwe collectie bekend gemaakt. Met 30 jaar productie-ervaring op zak bezitten ze de nodige expertise. En dat zie je aan alles terug. Want wat een ontzettend strakke collectie van boards. Voor beginners, experts en de echte daredevils. Er zit altijd wel iets tussen om verliefd op te worden…

Arbor Snowboards

Na dertig jaar loopt design en kwaliteit hand in hand met performance. Samen met duurzaamheid weet Arbor zo een ijzersterk merk te worden. En zie je ook terug in het design en materiaal van de nieuwe boards. Alles wordt gemaakt vanuit één overtuiging; het milieu besparen. Daarnaast is het ook nog eens de meest uitgebreide collectie in dertig jaar!

Hout

Door vanaf het begin af aan betrokken zijn bij het productieproces zorgt Arbor er voor dat alles klopt. Waar er wordt gekapt, welk hout er wordt gebruikt, hoe dat hout verwerkt wordt en natuurlijk of er weer opnieuw geplant wordt. Alle processen liggen onder de loep en moeten de overtuiging van Arbor naleven.

Dat element schemert dan ook goed door in de ontwerpen van de boards, waar veel hout in naar voren komt. Een ding is zeker: je bent met deze boards uniek op de piste!

Dat heeft op een heel natuurlijke manier gezorgd voor een groeiend aantal riders dat Arbor sponsort. En daar zitten een aantal pro’s tussen die jaw dropping stunts uitvoeren. Want wat is een betere manier van promotie, dan professionals die de sickste stunts doen? Die sponsoring levert Arbor  behoorlijk wat feedback op, waarmee ze hun snowboards nog beter maken. En als je iets in deze collectie terugziet is het wel dat er geluisterd is. Of je nu een beginner bent of niet meer zo veel sneeuw hapt.

Voor de gehele collectie van Arbor kijk je hier!

Arbor Snowboards

 

Total
1
Share