Airbnb Finds: de allerdikste wintersportaccommodaties

CREDITS: Airbnb

Winter is coming. En wie enigszins een liefhebber is van de winter, die is waarschijnlijk ook groot fan van wintersport. De dikste wintersportvakantie beleef je toch wel met je vrienden. De hele dag op de lange latten, om hem vervolgens af te sluiten met een aantal litertjes aan gouden rakkers onder genot van pure kwaliteitsmuziek. ‘s Middags op je gezicht omdat je een inschattingsfoutje maakt op de zwarte piste, om 6 uur op je gezicht omdat je ‘n pilsje te veel achter je kiezen hebt. Het is altijd een waar avontuur, wintersport.

Wij besloten er werk van te maken om je wintersportavontuurtje naar een next level te tillen, met zes Airbnb wintersportaccommodaties die écht het beste van het beste zijn.

6 x de sickste Airbnb wintersportaccommodaties

1. Chique Franse chalet

Deze gloedjenieuwe unit van een chalet is dé ideale locatie voor een luxueuze wintersport. Je kunt hier met 13 volwassenen terecht en één baby. Dit 230 m2 grote huis heeft alle charme van een traditionele bergchalet, maar al het comfort van een moderne woning. Zo heeft het een terras met prachtig uitzicht, een flinke jacuzzi, openhaard en zelfs een bibliotheek. Alles wat je wintersporthartje kan wensen, is te vinden in de chalet en de omgeving. Van héle dikke skiroutes tot een zwembadcomplex in de buurt.

Voor €1.200 per nacht kun je deze accommodatie in Le Grand Bornard huren. Dit komt neer op ongeveer €90 euro p.p. per nacht. Behoorlijk goed te doen dus!

Meer info

2. Dream mansion in Park City

The bigger the better. En niemand kent de definitie van ‘bigger‘ zoals de Amerikanen dat doen. Het is een behoorlijk reisje om er te komen, maar Park City is een énorm toffe wintersportlocatie dankzij haar perfecte gladde pistes. Dit is dan ook een van de vetste wintersportaccommodaties van Airbnb, vinden wij. Deze top notch locatie heeft alles, maar dan ook echt álles wat je jezelf kunt wensen. Van een thuisbioscoop, game room, privé balletstudio, jacuzzi tot een butler. Als je de piste af komt, kun je hier rechtstreeks op je reet landen en genieten van de vele gemakken van deze extreem luxueuze locatie.

De accommodatie biedt met haar kingsize bedden plek voor 18 gasten. Hier zit natuurlijk een prijskaartje aan, hij kost namelijk zo’n €2.115 per nacht. Makkelijk te doen als je ‘m weet te vullen overigens, aangezien je dan op 117 euro p.p.p.n. uitkomt.

 

Meer info

3. Park City Kasteel mansion

Wauw, over next level gesproken. We blijven nog even in Amerika hoor, want dit is er weer eentje die je niet moet missen. In hetzelfde gebied ligt namelijk deze ‘Manoir de Château’. En wat een ding is het. Je kunt hier met maar liefst 21 man terecht, in dit bijna 1.500 m2 (!) grote landhuis. Je waant jezelf hier een echte man van adel, dankzij de wijnkelder, game room, het ingebouwde fitness centrum en weer een fenomenale hot tub. Maar de échte trekpleister van deze accommodatie is natuurlijk de geweldige ligging: te midden van de prachtige hoge dennenbomen en een dik pak sneeuw kun je op het terrasje van een heerlijke vuurhaard genieten.

Dit huis heeft plek voor 21 vrienden, tijd om eens flink wat vrienden te recruiten dus. Tenzij je in je eentje €2.387 per nacht kunt veroorloven natuurlijk. Chapeau in dat geval.

Meer info

4. Vijf sterren huis op de Franse Alpen

Terug naar de Franse Alpen, waar we deze stijlvolle gerenoveerde boerderij mét binnenzwembad vinden. Deze toffe accommodatie heeft vier verdiepingen en heeft grote ramen. Binnen een kilometer afstand is de eerste piste te vinden. Het grote balkon is dé locatie voor een winterbarbecue. Relax in de Jacuzzi, trek in de ochtend een aantal baantjes in het verwarmde binnenzwembad en warm als je van de piste afkomt op voor de open haard.

Deze wintersportaccommodatie is gelegen in La Clusaz, Haute Savoie. Je betaald €1.975 per nacht, maar er is wederom plek voor 15 gasten.

Meer info

5. Moderne Combloux Chalet

Wederom eentje in het midden van de Franse Alpen. Met een fenomenaal uitzicht tot resultaat, wat omarmd wordt door de enorme ramen en een prachtig groot balkon met terras. Ook hier kun je met je complete bende terecht: er is plek voor 13 gasten. Buiten de geweldige locatie is het chaletje ook érg goed uitgerust met een grote lounge met 3D TV en heerlijke open haard. Alles is modern en stijlvol ingericht. Hier dineer je dankzij de gigantische raampartijen met uitzicht over het prachtige natuurgebied dat de accommodatie omsingelt.

Deze chalet is er wederom eentje die goed te doen is. Je deze woning al vanaf 70 euro p.p. per nacht huren. Je kunt hier met 13 man terecht.

Meer info

6. De ultieme winter retreat

Terug naar Park City, waarvan we inmiddels weten dat hier een aantal enorm dikke wintersportaccommodaties liggen. Hier vinden we dit prachtige huis ten midden van de bergen. Dit huis heeft ook weer alles te bieden wat je jezelf maar kunt wensen. Gelegen in een van de meest prestigieuze buurten van dit sneeuwgebied kun je écht ontsnappen in deze accommodatie. Wederom vinden we hier een luxueuze jacuzzi op het balkon, sauna’s en enorme watervaldouches. Uiteraard heb je hier ook weer een conciërge tot je beschikking die ervoor zorgt dat het je aan niets ontbreekt.  Grote kans dat thuiskomen een teleurstelling wordt nadat je van dit ‘betere leven’ hebt genoten.

Deze woning heeft plek voor 12 gasten en kost €1.286 euro per nacht.

Meer info

Total
2
Share