Nieuwe stamkroeg: The Harbour Club Café

Waar The Harbour Club gaat of staat, daar zijn we te vinden. Van shine & dine in The Harbour Club Kitchen, naar The Harbour Clubs in Scheveningen en Amsterdam, tot flying to Ibiza. Inderdaad, we zijn overal bij geweest. En wat hebben we in de wandelgangen gehoord? There is a new kid in town; “The Harbour Club Café”.

Stamkroeg

In het Olympisch Stadion in Amsterdam, waar vroeger ‘The Oyster Club’ zat, is nu The Harbour Club Café te vinden. En wij kunnen een café wel waarderen. Zo erg, dat we het nieuwe concept graag tot stamkroeg willen bestempelen.

Concept

Wellicht is stamkroeg inderdaad niet de juiste benaming, want daar wil je eigenlijk gewoon ordinair bier drinken. Bij The Harbour Club Café gaat het toch net iets anders. Het draait er allemaal om food, drinks en beats in een laid back setting. Dat laid back heeft het café heel goed uitgevoerd. Chesterfield bankje links, muurschilderingen rechts en medewerkers met Engelse bolhoedjes. Je kan hier dus heerlijk borrelen in een toffe setting, met hele lekkere hapjes.

Hapje en een sapje

The Harbour Club staat natuurlijk bekend om een mooie menukaart. En ook hier is het niet anders. Mooie gerechten met een knipoog naar de Aziatische keuken. Heerlijke oesters, sushi, shared dining en nog veel meer. Dat noemen we borrelen met cachet. En borrelen kan je er zeker. Onder het genot van heerlijke lounge tunes kan je weekend mooi beginnen. Ze schenken in The Harbour Club Café heerlijke wijnen, ontzettend lekkere cocktails en natuurlijk ook biertjes. En natuurlijk ook fris voor de Bob. En de Bob wordt hier in het zonnetje gezet. The Harbour Club Café biedt namelijk valet parking aan!

Check het allemaal via: www.theharbourclub.com

Foto’s: Harbour Club ESSENTIALS