De nieuwe Rolex Cosmograph Daytona is oogverblindend mooi

Rolex komt dit jaar nog met een geheel vernieuwde versie van de Cosmograph Daytona. Het vlaggenschipmodel van Rolex, dat in 1965 voor het eerst werd geïntroduceerd en bekend staat als een van de beste chronografen ter wereld. Door gebruik te maken van de oorspronkelijke Rolex Daytona-materialen gaat men terug naar waar het ooit begon.

Stijlvol, Robuust en Funtioneel

Het iconische uurwerk is gefabriceerd uit staal en heeft een prachtige zwarte keramische afwerking. Een ware evolutie in Rolex techniek. Het horloge is een mix van hoogwaardige kwaliteit met een slank en een iconisch design. Daarnaast is de klok volledig krasbestendig. Het uurwerk heeft een tijdloze allure en is zowel stijlvol als robuust. Het is dan ook niet meer weg te denken op de high-end horlogemarkt.

Racehorloge

Een belangrijk kenmerk van juist dit horloge is de gegraveerde ring, die het mogelijk maakt om snelheid te meten. Snelheid kan gemeten worden tot wel 400 kilometer per uur. Het horloge is dan ook erg populair onder liefhebbers van snelle auto’s. Een echt racehorloge!

Rolex Cosmograph Daytona

Eind 2016 komt de Rolex Cosmograph Daytona op de markt. Naar verwachting zal het horloge rond de twaalf duizend dollar gaan kosten. Voor iedereen wiens hart sneller gaat kloppen bij het zien van dit horloge, weet dat hij er snel bij moet zijn. Vele liefhebbers zijn geobsedeerd door dit model en naar verwachting zijn ze enorm snel uitverkocht. Het is natuurlijk ook een ware investering, ze stijgen alleen maar in waarde.

Total
0
Share