Check deze horloge prints voor in jouw mancave!

Alex van Zijl is in zijn dagelijks leven digital designer en heeft een passie voor horloges. Deze twee heeft hij gecombineerd tot een gaaf nieuw project! Met het project Luminant maakt hij museum kwaliteit horloge prints voor in jouw huiskamer.

En dan niet zomaar horloges, maar alleen de meest bijzondere klokjes. Zo is een Rolex Submariner is hiervoor niet het meest geschikt volgens Van Zijl, ook al is dit voor velen een zeer bijzonder horloge.

Prints voor de echte horlogeliefhebber

Een horloge is al jaren een accessoire wat je outfit kan afmaken. Veel mannen kopen een horloge dan ook om een (fashion) statement te maken. Daarnaast is het een ideaal cadeau is om jezelf eens stevig schouderklopje te geven.

Maar je kan natuurlijk maar één horloge per keer dragen en grote kans dat jij (nog) niet de resources hebt om veel collectors items in bezit te hebben.

Dus ben je nou een echte horloge fan? Dan zijn deze stijlvolle horloge prints voor jou!

Bijzondere modelletjes

Om bijzondere modelletjes te vinden wordt stad en land afgezocht naar bijzondere exemplaren voor op een print. Zo’n bijzonder modelletje is bijvoorbeeld de A. Lange & Söhne Datograph Up/Down. Dit horloge is er een voor de echte liefhebber met een dikke beurs! Een exemplaar begint bij zo’n 59k en gaat ver over de ton. Mocht je dus nog aan het sparen zijn, dan is een minimalistische print van Alex van Zijl alvast een mooie reminder.

Horloge print
Foto: Luminant

Hoe gaat het in zijn werk

Om een nieuwe model te vinden voor een nieuwe print zoekt Alex steeds nieuwe unieke ontwerpen. Bij een bijzonder horloge wordt deze op de to do lijst gezet en is hij binnen een aantal weken te verwachten op Luminant.

Een poster wordt verstuurd in een stevige koker zodat je deze zelf kunt inlijsten. Echt iets voor in je mancave!

Horloge print
Foto: Luminant
horloge print
Foto: Luminant
Horloge prints, Check deze horloge prints voor in jouw mancave!
Foto: Luminant