Rolex headquarters 2.0: Zwitsers bouwen naar verluidt nieuw kantoor van €1 miljard

CREDITS: Nathan Aguirre | Unsplash

De horloges van Rolex zijn niet het enige wat flink in prijs zal stijgen. Met de aankondiging van het krankzinnig nieuwe hoofdkantoor staat de Zwitserse kwaliteit voorop. En dat gaat gepaard met een prijskaartje.

Rolex Headquarters

In het pittoreske Bulle, tussen de Zwitserse welvaart, zal de komende jaren een gigantische juweel gebroed worden. De combinatie Zwitserse klasse met een spaarpotje van meer dan 1 miljard euro zal niemand teleurstellen. Met het oog voor detail en perfectie op een toplocatie kan niets Rolex meer stoppen. Dankzij het stuk land waarop gebouwd mag worden is het aftellen totdat Bulle officieel als Rolex-stad bestempeld wordt.

Rolex, <strong>Rolex headquarters 2.0:</strong> Zwitsers bouwen naar verluidt nieuw kantoor van €1 miljard
Foto: Bigstock

Solliciteren maar

De grote horlogebaas zal wel degelijk een werkgever van je dromen zijn. Met de bouw van dit absurd grote, luxe en machtige kantoor zullen er naar verluidt meer dan 2.000 verschillende banen bijkomen. Goed voor de werkgelegenheid, economie en natuurlijk jijzelf. Want zeg nou zelf, bij zo’n wereldmerk met een droomkantoor als deze wil iedereen wel inklokken.

Begin maar alvast met je sollicitatieskills te oefenen en je cv naar Zwitserse oorden te frankeren. Zo ben je er in ieder geval als de eerste bij om naar verwachting anno 2029 op je bureaustoel te ploffen. Nu maar hopen dat het kerstpakket ook een dergelijk luxe uurwerk heeft…

Rolex, <strong>Rolex headquarters 2.0:</strong> Zwitsers bouwen naar verluidt nieuw kantoor van €1 miljard
Foto: Bigstock