Wannahave: Een tennis tafel gemaakt van treinrails

Het hebben van een Aziatisch voorkomen, net als ik, brengt een groot aantal voordelen met zich mee. Vaak denken mensen dat ik ontzettend goed kan koken. En gezond ook nog! Ook komen Aziaten bijna nooit negatief in het nieuws, waardoor we vrij zijn van negatieve vooroordelen. En hey, áls we dan een keer negatief in het nieuws komen, verdwijnen we gewoon in de menigte. We lijken immers toch allemaal op elkaar!

Nog een Aziatisch vooroordeel: Mensen denken vaak ook dat ik ontzettend goed ben in tafeltennis, ofwel pingpongen. Als ik al maar in de buurt kom van zo’n tafeltennis tafel voel ik het diepe respect al mijn kant op komen.  Voor nu laat ik je even in die illusie. Vooral omdat we weer iets ubervets voor je hebben: the Railyard Ping Pong Table. 

pingpongheader

Afgebrande trein

Deze tafeltennis tafel heeft de echte officiele afmetingen van een tafeltennis tafel. Je zou er dus ook zomaar officiele wedstrijden op kunnen spelen. Toch heeft deze tafel ook een historisch tintje. De rails op de zijkanten  zijn namelijk meer dan 100 jaar geleden geproduceerd (1904) door de  Tennessee Coal & Iron Company. Het ‘net’, wat niet meer helemaal egaal is door een afgebrande trein die er op gestaan heeft stamt af uit het jaar 1943. Omdat de gigantische stukken spoor nou niet bepaald vederlicht, zijn rust de tafel op prachtig eikenhouten bielsen, die vroeger ook werd gebruikt voor het spoor.

Voor $ 13.995 dollar krijg je er ook nog 4 batjes bij en een doos pingpongballen!

Source :

RailyardstudiosESSENTIALSMEER ESSENTIALS