De Polaroid camera is back! En hoe!?

Foto’s maken, we doen het altijd en overal. Het is alleen zo jammer dat we plaatjes van onze favoriete momenten nooit meer laten afdrukken. Ja, je moeder misschien, in zo’n Albelli boek. ‘‘Een greep uit het weekendje op de Veluwe”. Gelukkig kunnen we binnenkort weer genieten van een nieuwerwets fototoestel waarmee je foto’s direct afdrukt.

THE I-1 INSTANT CAMERA

De I-1 Instant Camera doet oude tijden herleven. The Impossible Project introduceert de eerste moderne camera die het originele Polaroidformaat (600) kan printen. Klein verschil met het oude toestel is de Bluetooth optie, zo is de camera ook te bedienen via de smartphone applicatie. Verder zijn de opties bijna identiek. Zo heeft de camera geen ingewikkelde instellingsmogelijkheden. Het is gewoon een simpele en leuke manier om foto’s te maken.

Opties

Alles gaat zo goed als automatisch. Wel heeft het toestel een knop om de belichting aan te passen en een voor de (auto)focus. Daarnaast zorgt de ringflitser ervoor dat de apparaat zich automatisch aanpast aan de omstandigheden. Het toestel is gemakkelijk via de USB aansluiting op te laden. De prijs van de camera is 300 dollar. Tien mei is het zo ver, dan is hij te bestellen op de website van Impossible Projects.ESSENTIALS