‘Shelbybrothers’ lanceert collectie met Peaky Blinders kleding

CREDITS: Shelbybrothers

Een tijdje terug publiceerden we een artikel met hoe jij je kunt kleden als de Peaky Blinders. Want laten we eerlijk zijn: we kunnen niet 1-2-3 een beter voorbeeld van zo’n gruwelijke stijl geven. Waar je echter eerst zelf flink op zoektocht moest gaan om in de buurt te komen van de weergaloze Peaky Blinders-look, is dit nu een stuk makkelijker geworden. Er is namelijk nét een sicke Peaky Blinders kleding collectie, genaamd Shelbybrothers, uitgekomen die jij zeker snel moet checken!

Shelbybrothers komt met sicke Peaky Blinders kleding

Wie Peaky Blinders zegt, zegt stijl. Want wat waren deze mannen iconisch gekleed! Niet alleen in de serie, maar ook in het echte leven. Van perfecte glad leren schoenen tot de befaamde caps. Het was een stijltje dat klasse uitstraalde en moeilijk te evenaren was. Tot nu dan, want deze nieuwe kledinglijn maakt het namelijk a piece of cake. 

 

Peaky Blinders collectie

Je kunt nu letterlijk in de schoenen van Thomas Shelby staan! Urban Bozz lanceert in samenwerking met Orange Fire de Shelbybrothers collectie. En je kunt hier letterlijk álle Peaky Blinders kleding en accessoires die je in de geliefde serie gezien hebt bestellen. Van exclusieve 1920’s tassen, tot pakken, petjes (natuurlijk mét scheermesje) en schoenen.

Het zou natuurlijk niet écht Peaky Blinders-based zijn als het geen kwaliteit zou hebben, daarom is er bij de ontwikkeling gebruik gemaakt van top notch materialenHet merk is namelijk voor de collectie terug gegaan in het archief van gerenommeerd Brits stoffenhuis Moon, om erachter de komen welke exacte tweedstof de Peaky boys in de jaren ’20 droegen. Je draagt dus écht dezelfde kwaliteit als de jongens zelf droegen. Natuurlijk hangt hier wel een prijskaartje aan, maar dan heb je dus ook wel echt wat.

Check de collectie hier. Het zal hard gaan, dus ben er snel bij. And no fucking fighting!

Total
8
Share