Peaky Blinders-schrijver kondigt mogelijke spin-off aan

CREDITS: Screenshot Netflix | Peaky Blinders

De maker én schrijver van Peaky Blinders, Steven Knight, heeft gesuggereerd dat er mogelijk een spin-off komt. Knight legt uit dat er mogelijkheden zijn om andere stukken van het verhaal nog toe te voegen. Hij weet hoe de serie gaat eindigen, maar dat er kansen liggen om door te gaan met andere stukjes uit het verhaal. Dit geeft hij aan in een interview met RadioTimes. Hoe vet zou dat zijn!

Steven Knight geeft hints over mogelijke spin-off Peaky Blinders

Vorig jaar was het allereerste Peaky Blinders-festival een feit en daar heeft hij misschien wel een aantal keer zijn mond voorbij gepraat. Of hij wilde dit zelf heel graag vertellen en liet alvast wat dingen doorschemeren. In een interview met LADbible op datzelfde Peaky Blinders-festival in Birmingham gaf Knight aan: “De eindscène is het einde van de Peaky Blinders zoals het nu is, maar ik sluit geen spin-offs uit.”

De populaire serie heeft iets magisch en er lijkt geen einde aan de populariteit te komen. Knight vindt zelf dat er wereld rondom Peaky Blinder is ontstaan, die wil hij graag in stand wil houden. Het zou zonde zijn als die wereld wordt opgegeven naar zijn mening.

peaky blinders spin-off, Peaky Blinders-schrijver kondigt mogelijke spin-off aan
Foto: Peaky Blinders

Seizoen 6 komt er in ieder geval zeker aan

Eerder deze maand werd al bevestigd dat het verhaal van seizoen 6 af is en dat ze bezig zijn met filmen. Ook dit nieuws werd met groot genoegen ontvangen door alle fans en de meeste mensen kunnen dan ook niet wachten.

Tijdens de bekendmaking werd er ook al een tipje van de sluier gegeven over het verhaal. Zo werd er gehint op het feit dat Tommy Shelby in gevecht gaat met zichzelf. In het nieuwe seizoen moet hij geduld en kalmte tonen. Dit is tegen zijn wil in en daardoor komt hij de knoop met zijn eigen instincten en gedrag.

peaky blinders seizoen 6
Foto: Peaky Blinders

 

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden we via een modderig zijweggetje…