De stijl van Peaky Blinders-acteur Cillian Murphy in real life

CREDITS: Screenshot Peaky Blinders | BBC Studios

We kunnen concluderen dat de serie Peaky Blinders een van de beste ooit is. De criminaliteit, de Britse uitspraken en de kleding is een formule die heeft geleid tot succes. Hoewel de vrouwen weg zwijmelen bij hoofdrolspeler Cillian Murphy, kunnen wij mannen ook wat van de Ierse acteur leren. We hebben het dan niet over de criminaliteit of de uitspraken die hij heeft in de serie, maar over zijn kledingstijl.

De stijl van Peaky Blinders-acteur Cillian Murphy in real life

Want niet alleen in de serie ziet de acteur er goed uit, ook in het echte leven gaat hij stylish over straat. Zowel formeel als casual, Cillian Murphy komt overal mee weg.

Ingetogen kledingstijl

In de serie speelt de acteur een beruchte leider van de Birmingham-gang, maar hij buiten de serie om heeft hij een meer ingetogen leven. Dit is ook terug te zien in zijn stijl. Zijn kast bestaat vooral uit neutrale kleren zoals zwart, grijs, blauw en hij bezit vooral tijdloze items zoals een spijkerjasjes, sweaters met strepen en klassieke boots.

Zolang je maar een goede spijkerbroek hebt, een goede jas draagt en een paar goede schoenen hebt kom je al een heel eind volgens Murphy. Het is een man die in zijn privéleven niet per se de grenzen opzoekt. Hij blijft namelijk erg trouw aan zijn stijl en hij weet wat voor hem werkt.

Peaky Blinders haircut is niks voor hem

Hoewel het befaamde Peaky Blinders kapsel de wereld heeft veroverd gaat zijn voorkeur uit naar losse langere haren. Hij snapt zelf dan ook niet waarom iedereen hyped is over de Peaky Blinders haircut.

We kunnen dus wel stellen dat Cillian Murphy een totaal ander persoon is dan in zijn rol als Thomas Shelby. Toch komt hij met beide stijlen goed weg en een ding kunnen we zeker van hem leren: blijf bij je échte persoonlijkheid. Ook al ben je een van de beste acteurs van dit moment.