Er komt een Peaky Blinders bordspel op de markt!

CREDITS: Peaky Blinders

Een uitgebreide uitleg over Peaky Blinders is al lang niet meer relevant. Deze serie over de criminele bende uit Birmingham en hun activiteiten kort na de Eerste Wereldoorlog is erg geliefd bij het publiek. Het is dan ook niet gek dat er inmiddels whiskypakketten, pakken, petten en zakhorloges op de markt zijn gebracht. Toch lijkt het aanbod nog niet compleet te zijn. Just Games heeft namelijk in samenwerking met Endemol Shine Group aangekondigd een bordspel uit te brengen die gebaseerd is op de Britse dramaserie. Zo treed jij met het Peaky Blinders bordspel in de voetsporen van de beruchte familie Shelby.

Peaky Blinders bordspel

Met het bordspel reis je terug naar de gouden jaren ’20 van Birmingham, net na de Eerste Wereldoorlog. Ieder speler heeft een eigen rol in een oorlog tussen verschillende politieke groepen. Om je vijanden te verslaan en je missies te volbrengen moet jij je charisma, kracht en intelligentie zien te verhogen. Je zal bondgenoten moeten vinden, want dit kan je zeker niet alleen doen. Zo zal een netwerk van vrienden en vijanden ontstaan. Investeringen zijn nodig en je grootste concurrent moet je confronteren om het spel te kunnen winnen. Don’t f*ck with the Peaky Blinders!

Lancering van het bordspel

Just Games is een onderdeel van de Just Media Group. Deze Nederlandse uitgever van bordspellen gaat vaker samenwerkingen aan met televisie programma’s en series. Zo brachten zij eerder al bordspellen uit van Wie is de Mol, Expeditie Robinson, Pablo Escobar, Jurassic World en CandyCrush. Peaky Blinders wordt gedistribueerd door Endemol Shine International in meer dan 180 landen. De twee bedrijven zijn daardoor zeer geschikt voor een samenwerking.

Tijdens de internationale speelgoedshow Distoy in Londen zal het Peaky Blinders bordspel gelanceerd worden. Het spel zal jij vervolgens in oktober 2019 kunnen kopen. Tot die tijd zal je het moeten doen met de waarheid achter Peaky Blinders.

 

peaky blinders bordspel