Series in 2019; deze toppers komen eraan

CREDITS: freestocks.org

2018 heeft ons wat pareltjes gebracht op het gebied van series! Denk maar eens aan nieuw seizoenen van hitseries als Casa de Papel, Black Mirror, Making a Murderer en The Sinner. Maar ook nieuwe series als The Bodyguard, Haunting of Hill House en The Alienist. En zo kunnen we nog wel even doorgaan voor we alle hoogtepunten afgetikt hebben. 2019 belooft het afgelopen jaar overigens te overtreffen: er staat heel wat moois op de planning. Om je alvast warm te laten lopen voor het komende jaar, hebben we een lijstje van top series die uit gaan komen. Check alle series in 2019 op een rijtje.

Series in 2019: Deze langverwachte series komen er uit

1. Game of Thrones, seizoen 8

Laten we aftrappen met de langst verwachte, meest gehypede, populairste series in 2019. Man man, wat belooft dit seizoen een toppertje te worden. Het laatste seizoen van deze topserie is al meerdere keren vertraagd, maar momenteel staat seizoen 8 dan toch eindelijk écht voor april dit jaar op de planning. Wij kunnen niet wachten, want wat zitten we al lang in spanning! Seizoen 7 van Game of Thrones was een heftige. We gaan niks spoilen, we won’t be that guy. Maar mocht je nog niet zo ver zijn, dan raden we je zeker aan om de komende maanden even flink door te kijken. Met speculaties over een budget van zo’n 15 miljoen dollar per aflevering (!) beloven de laatste zes afleveringen heel wat goeds.

series in 2019, Series in 2019; deze toppers komen eraan
Foto: HBO

2. Peaky Blinders, seizoen 5

Het is vandaag de dag alweer langer dan een jaar geleden dat Netflix kwam met het vierde seizoen van the Peaky fucking Blinders. En al hebben we onlangs het goede nieuws gekregen dat er nog minimaal twee seizoenen én een film op de planning staan, beginnen we nu toch wel ongeduldig te worden. Het afgelopen seizoen was zenuwslopend. De komende seizoenen van Peaky Blinders beloven overigens niets minder te worden. Momenteel is de release datum voor seizoen 5 nog niet bekend, maar het is wel duidelijk dat we de Shelby brothers dit jaar terug kunnen verwachten.

Peaky Blinders
Foto: Peaky Blinders

3. Stranger Things, seizoen 3

Stranger Things doet ook terug zijn intrede onder de series in 2019. De Netflix-hitserie heeft begin 2019 hun officiële releasedatum bekendgemaakt, namelijk 4 juli. Ook staat de nieuwe trailer online, die wederom een spannend seizoen aankondigt. De trailer van het vierde seizoen van de sci-fi horrorserie speelt zich af tijdens de jaarwisseling in 1984, op Times Square. Een van de beste Netflix series ooit gemaakt volgens velen, dus zeker eentje die je niet mag missen!

weekly-essentials-7
Foto: Netflix

4. Conversations With A Killer: The Ted Bundy Tapes

Een compleet nieuwe serie onder de series in 2019. Dit jaar komt Conversations With A Killer. Een vierdelige Netflix documentaireserie over het leven van de seriemoordenaar Ted Bundy. In de schokkende serie zie je gesprekken met de meest beruchte seriemoordenaars voorbij komen. De laatste tijd van het leven van Bundy is hierbij te zien, die op dat moment in de death row zat. Hij werd veroordeeld voor de moord op vier mensen, maar zou er nog tientallen meer op zijn naam hebben staan. Waaronder verkrachtingen, mishandelingen en andere gruwelijke daden. Wederom belooft dit een indrukwekkende serie te worden!

5. La Casa de Papel, seizoen 3

Ook onze goede vrienden van La Casa de Papel kunnen we terugverwachten in het series in 2019 rijtje. Recentelijk werd de trailer gereleased waarin te zien was hoe het complete team, onder leiding van El Professor, weer bij elkaar komt. Seizoen drie belooft weer enorm spannend te worden, net als de voorgaande seizoenen. Zeker eentje die je weer moet zien, alleen al om de tonen van Bella Ciao weer maanden in je kop te hebben hangen. De verhaallijn en exacte releasedatum zijn nog niet bekend.

series in 2019, Series in 2019; deze toppers komen eraan
Foto: Netflix

5. City on a Hill

Een andere compleet nieuwe serie die komend jaar op het witte doek zal verschijnen is City on a Hill. Een serie geproduceerd door Ben Affleck en Matt Damon, die gaat over misdaad en corruptie in Boston in de jaren 90. Kevin Bacon en Aldis Hodge zijn twee aangekondigde acteurs die de hoofdrollen op zich gaan nemen. De serie gaat over het ‘Boston Miracle’, een periode van twee jaar waarin de criminaliteit in de stad een piek doormaakte.

6. Black Mirror, seizoen 5

Black Mirror komt dit jaar ook weer met een nieuw seizoen. Voor wie de serie nog niet kent, is het zeker een aanrader! De titel, ‘Black Mirror’, staat voor het zwarte scherm van onze smartphone. Iedere aflevering van de serie gaat in op een ander ‘doemscenario’ waarin de technologisering ons in de toekomst de kop kan gaan kosten. Het zijn stuk voor stuk goed doordachte sci-fi thriller afleveringen van ongeveer een uur.

series in 2019, Series in 2019; deze toppers komen eraan
Foto: Netflix

7. Taboo, seizoen 2

Taboo kwam in 2017 uit met Tom Hardy in de hoofdrol. Na seizoen één was er niet direct een nieuw seizoen aangekondigd, maar in 2019 gaat deze toch komen. De serie gaat over avonturier James Keziah Delaney die in de oorlog van 1812 terug naar Londen verhuisd om zijn vaders imperium voort te zetten. Een spannende thrillerserie waarvan het vervolg net zo spannend belooft te worden.

series in 2019
Foto: FX

 

LEES OOK
peaky blinders seizoen 6
F*ck yeah: Peaky-film officeel naar Netflix
In de doorgedraaide geruchtenmolen uit Birmingham volgde het ene nieuwtje op het andere. Telkens, en ja: wij ook, kopte verschillende media: ‘Peaky Blinders-regisseur heeft heel lekker filmnieuws…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…