Nieuw: Peaky Blinders tassen, en ze zoeken nog modellen!

Fashion

Peaky Blinders is without a doubt de ruigste serie van de afgelopen jaren. Enerzijds door het fantastische acteerwerk, anderzijds hoe het rauwe Birmingham van de jaren ’20 geniaal neergezet wordt door de makers. En dan in het speciaal de unieke kledingstijl die de gebroeders Shelby er op nahouden. Tweed en leer is wat de klok slaat in deze serie en daarom besloten Urban Bozz en Orange Fire de handen in een te slaan en een exclusieve collectie Peaky Blinders tassen te ontwerpen, volledig geïnspireerd op de stijl uit de hitserie.

Peaky Blinders tassen

Get yourself a decent bag we’re going to the races!

De collectie bestaat uit schoudertassen, aktetassen en rugtassen van tweed en hoogwaardig Italiaans leer. De tassen met bekende namen als Thomas, Arthur, Alfie en Billy komen in februari uit, maar zijn nu al te bestellen via de speciale pre-sale. Wanneer je favoriete tas nu al bestelt ontvang je 10% korting en misschien nog wel beter: een unieke tweed flat cap inclusief scheermesje! Just like the Shelby’s.

Gezocht: Modellen

Ben of ken jij iemand die wel wat weg heeft van de Peaky Blinders? Lijkt die maat van je op Arthur als hij boos wordt of ziet je broer er als hij niet goed geslapen heeft uit als Tommy ‘fucking’ Shelby? Geef ‘m op! Want in januari gaat er een shoot plaatsvinden waar de tassen centraal staan. Urban Bozz en Orange Fire zijn nog op zoek naar de Nederlandse Tom Hardy! Is that you, mate?

tags:
Total
1
Share