Must-wear: De gebreide stropdas

Ben je opzoek naar een nieuwe stropdas? Je bent een hippe dude, maar hebt even geen inspiratie? Dan hebben we wat voor je gevonden, waarmee je een vleugje persoonlijkheid aan je outfit toevoegt. Een gebreide das! Ook wel bekend als de knitted tie. Met deze stropdas ben je er zeker van dat alle blikken tijdens een gesprek veelvuldig op je das gericht zijn!

De gebreide stropdas

De gebreide stropdas is een stuk grover dan je waarschijnlijk bent gewend. Wanneer je hem knoopt vallen de knopen wat groter uit. Tip: houdt het dus bij een simpele knoop.
De gebreide das is een variant de neigt naar een informeel karakter. Hij wordt gebruikt om een formele outfit wat te downgraden en een casual outfit wat te upgraden. Perfect dus om te dragen tijdens een feestje, zeker als je weet wat nou precies de dresscode is.

Het is trouwens ook de ideale das om mee op reis te nemen, hij kreukt namelijk niet! Deze das netjes ophangen in de kast is dus overbodig, oprollen dat ding en klaar. Hoe ideaal!

Hoe strop je deze das

Vergeet even de strop 5 tips die we eerder gaven. Voor de gebreide das zijn deze niet echt geschikt. De gebreide das knoop je eenvoudig met een four-in-hand knoop waardoor je een asymmetrische knoop creëert. Dit geeft ook een minder formeel effect.ESSENTIALS