In Singapore staat de grootste auto vending machine ter wereld

Wat doe je als je tientallen luxe supercars hebt maar geen ruimte om deze tentoon te stellen aan mogelijke kopers? Dan bouw je een enorme vending machine. Tenminste, dat is wat Autobahn Motors deed. In Singapore heeft het bedrijf de grootste auto-automaat ter wereld neergezet.

The vending machine

The vending machine is 15 verdiepingen hoog en heeft op iedere verdieping ruimte voor vier auto’s. Het enorme gebouw is niet de eerste auto-automaat ter wereld, maar met deze afmetingen wel de grootste. Eerder opende Cavarna er al één van vijf verdiepingen in Nashville en eentje van acht verdiepingen in Texas. Geïnspireerd door deze toffe gebouwen, besloot Autobahn Motors een zelfde soort automaat neer te zetten, maar dan bigger and better. In hun eye-catcher in Singapore verwerkte het bedrijf een systeem dat iedere gekochte auto binnen twee minuten uit de showroom haalt.

Indrukwekkend, maar nog indrukwekkender zijn de auto’s die achter de ramen staan te pronken. Om maar even wat te noemen; een Ferrari California Novitec Rosso, een Aston Martin DBS Volante Ultimate Edition, een Porsche 997 GT3 RS, een Nissan GTF-R32 V-Spec en een Mercedes SL280. Wauw. Maar ook verschillende exemplaren van Bentley, Lamborghini, Rolls Royce en McLaren. Eén ding is zeker; deze vending machine is de droom van iedere autoliefhebber!

vending-machine1

vending-machine

vending-machine2

vending-machine4

vending-machine5

Total
0
Share