Lamborghini vereeuwigt V12-motor met eigen lp’s

CREDITS: Lamborghini

 Ondanks de recente wederopstanding van de rebelse twaalfcilinder, lijkt het geluid binnenkort alleen nog een echo uit het verleden te worden.

Doodzonde, want het onmiskenbare geluid van een klassieke V12-motor hoort eigenlijk cultureel erfgoed te zijn. Gelukkig vereeuwigt Lamborghini dan ook de fijnste V12-motoren ooit.

Lamborghini brengt verschillende iconen in de V12-wereld

Via de zogeheten ‘Wheels of Steels’ waar Tiësto met jaloezie naar kijkt en verschillende lp’s biedt het Italiaanse automerk je namelijk de mogelijkheid om V12-geluiden van onder andere de 400GT 2+2, Miura SV en de Diablo 6.0 SE door je kamer heen te blazen. Ook zijn de Murciélago LP 640, Revuelto en de 25-jarig jubileum Countach opgenomen voor de lp’s van Lamborghini. De draaitafel is zelfs geschikt voor DJ’s, alleen we betwijfelen of mensen blij worden van raggende motoren terwijl er trance wordt gedraaid.

Lamborghini, <strong>Lamborghini</strong> vereeuwigt V12-motor met eigen lp&#8217;s
Foto: Lamborghini

Alle details van de nieuwe Wheels of Steel

Voor het vereeuwigen van het geluid van een V12-motor is Lamborghini de samenwerking aangegaan met Technics. Een Japanse grootmacht onder de echte muziekfanaten. Met de draaitafel-achtige platenspeler ‘Wheels of Steels’ voegen zij de nieuwe creatie van Lamborghini toe aan de reeks van SL-1200.

De platenspeler met lp’s is momenteel al verkrijgbaar en wordt vanaf eind juni geleverd. Om het helemaal af te maken trakteren Lamborghini en Technics ook nog op twee stickers en een slipmat erbij om je DJ-set helemaal af te maken. In totaal betaal je 1.099 euro voor de V12-machine. Maar goed, dan kan je wel elke dag genieten van het geluid van een paar hele iconische auto’s.

Source:
LEES OOK
De meest iconische campagnes van Kith
Bij elke seizoenswisseling zitten wij vol ongeduld de insta-pagina van Kith te herladen. Sinds de eerste campagne van de streetweargiganten toveren ze alle Hollywood sterren namelijk om…
Inspiratieguide voor de grandpa core-stijl
Ontwerpers die de verstofte schoenenkast van je opa als inspiratiebron gebruiken voor nieuwe sneakers en een overvloed aan cardigans op straat. Grandpa core is in volle motie.…