Mario Kart 2.0 in real life: de Ninebot x Lamborghini GoKart Pro moet je hebben

CREDITS: MI

Is een Lamborghini nou toch iets buiten je paycheck? Niet getreurd! Er is binnenkort een betaalbaar statusblik op de markt. Lamborghini is een samenwerking aangegaan met het Chinese bedrijf Xiaomi. Beide bedrijven helpen elkaar om een miniatuur race car te ontwikkelen in de vorm van een GoKart. De Ninebot GoKart krijgt dus een limited edition versie in samenwerking met Lamborghini.

Ninebot x Lamborghini GoKart Pro

De Lamborghini versie van de GoKart Pro wordt voorzien van een paar extra attributen. Zoals de emblemen en grafische afbeeldingen van het Italiaanse high-end merk. Daarnaast komt er een extra achtervleugel van de Raging Bull. Natuurlijk zal de Ninebot x Lamborghini GoKart Pro geleverd worden in de klassieke Giallo Orion-geel waar Lamborghini om bekendstaat.

Lamborghini, Mario Kart 2.0 in real life: de Ninebot x Lamborghini GoKart Pro moet je hebben
Foto: MI

De aandrijving van deze race car

In deze prachtige wagen zit een batterij van 423 Wh die de luchtgekoelde elektromotor aandrijft. De race car is goed voor een actieradius van ongeveer 25 kilometer. Verder bezit de GoKart Pro over een acceleratiekracht van 1,02 gs.

De topsnelheid van deze wagen is 40 kilometer per uur en heeft een gewichtsverdeling van 40/60. De koppelverdeling voor de achterwielen is bestuurbaar door middel van een app. Hier wordt gebruik van gemaakt om de rijeigenschappen te variëren.

Extra touch

Deze prachtwagen beschikt over verschillende aandrijfmogelijkheden. De GoKart heeft meerdere aspecten die hulp bieden bij het driften en racen. Er zijn bijvoorbeeld aangepaste achterbanden en vier verschillende driving modes. Om het helemaal af te maken is de Gokart voorzien van vier speakers. Deze speakers kan je verbinden met bluetooth voor muziek. Maar kunnen ook het geluid van een echte Lamborghini motor V8 of V12 na bootsen.

Deze unieke vierwieler is vanaf 25 augustus beschikbaar om te bestellen voor een bedrag van $ 1.446 omgerekend € 1.221,20. Een koopje! Met de GoKart Pro zal je nooit meer verliezen bij een dagje karten…

https://www.youtube.com/watch?v=aYQDsPiOPsw

LEES OOK
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…