Novitec Lamborghini Huracan Performante

CREDITS: Novitec

Hoe maak je een bijna perfecte supercar nóg beter? Dat is wat een van de meest gerespecteerde customizers in de auto-industrie, Novitec, zich afvroeg. Ze gingen de uitdaging graag aan met de Lamborghini Huracan Performante!

Custom Lamborghinin Huracan Performante

Lamborghini’s hebben van zichzelf al een wat agressiever uiterlijk, waar je natuurlijk van moet houden. Novitec heeft hier nog een schepje bovenop gedaan door een body kit te installeren van carbon fiber, waardoor de aerodynamica verhoogd wordt en de auto een nóg agressievere uitstraling krijgt. Daar komt bij dat de Lambo nog eens 35 millimeter verlaagd is, door een aangepaste sport ophanging in combinatie met nieuwe lichtgewicht velgen. Voor 20 inch en achter 21 inch.

Daarnaast is er een ultra lichtgewicht uitlaatsysteem geïnstalleerd van Inconel op de Huracan Performante. Een monstergeluid zal je dan ook tegemoet komen bij het indrukken van de iconische startknop. Met standaard 640 pk in je rug, moet je wel zweethandjes krijgen!

Novitect heeft wat aan de software geknoeid, maar werkt nog aan meerdere motorische upgrades. We zijn erg benieuwd wat ze voor ons in petto hebben!

Total
1
Share