Lamborghini Centenario door Steffen Jahn

Ik ben een enorme fan van Steffen Jahn. Deze Duitse fotograaf en autoliefhebber combineert zijn 2 passies in geweldige afbeeldingen. Met de toestemming van Steffen zullen we de komende tijd regelmatig zijn werk met jullie delen. We trappen deze serie af met een fraai in beeld gebrachte Lamborghini Centenario.

Lamborghini Centenario

De shoot in de studio bleek achteraf op zichzelf al een hele toffe locatie zijn om deze extreme exoot op de gevoelige plaat vast te leggen. De op de Aventador gebaseerde auto perst 770 paarden uit het 6,5 liter V12 blok.  Het gebruik van veel carbon voor gewichtsbeperking zorgt dat hij in 2,8 seconden naar de 100 raast. De Lamborghini van bijna 2 miljoen zul je dat echter niet zoveel zien doen. Niet alleen om het feit dat er maar 40 stuks gemaakt zijn, de gelukkigen die de Lamborghini Centenario bemachtigd hebben zullen er vooral erg zuinig op zijn.

De beelden van Steffen geven dan toch nog een beetje een inkijkje in de wereld van de Lamborhini Centenario voor ons, gewone sterevlingen.

Lamborghini Centenario Lamborghini Centenario

 

 

Total
1
Share