Joe Merino truien

Wij zijn fan hoor. Een van de merken die we op Like My Brand hebben leren kennen is Joe Merino. De tien minuten die ze kregen om zich te presenteren hadden ze niet nodig, want binnen één oogopslag was het al duidelijk wat Joe Merino doet: ze maken truien. Éen trui om precies te zijn, maar wel dé perfecte heren trui.

Banner-store-kerkstraat-3

De perfecte trui

Natuurlijk vinden we het leuk om te combineren, stijlvol en creatief aan de slag te gaan. Niet zo erg als vrouwen, maar we zien er graag modieus uit. Maar aan de andere kant heb je ook altijd die trui. Die trui die al zo lang hebt, die zo lekker zit en die je eigenlijk je hele leven wil blijven dragen. Maar dat kan niet, want die trui is op een gegeven moment wel afgedragen. Wat dan? Terug naar de winkel? Nee, want de trui die je daar vier jaar geleden had gekocht is er natuurlijk niet meer. Een probleem waar bijna elke man tegenaan loopt.

Met een beetje creativiteit in je donder kom je dan heel ver, want dan maak je toch gewoon die ene trui en die blijf je gewoon altijd verkopen. Nu alleen nog maar zorgen dat dit iedereens lievelingstrui wordt. Joe Merino had ooit dit idee en besloot de perfecte trui te maken en deze in 50 verschillende kleuren te gaan verkopen!

joe merinoa

Joe Merino

Dat was het beginconcept: 1 trui, 50 kleuren. Nog steeds is dit de basis, maar inmiddels zijn er wel wat verschillende modellen. Maar bij Joe Merino houden ze het graag simpel, zoals mannen dat fijn vinden.

trui-kadoverpakking-joe merinoMeteen merk je dat Joe Merino anders is, het is een kwaliteitsproduct en als je de winkel in stapt dan weet je dat je niet binnen een kwartier weer buiten staat. Of het nou ligt aan die leuke verkoopster, dat lekkere speciaalbiertje die je krijgt of dat je niet kan kiezen uit al die kleuren, dat mag je zelf bepalen ;-). Hier kan de Primark nog wat van leren!

In ieder geval ga je naar huis met een kwaliteitsvolle trui van Australiaans Merino wol. Een trui die heerlijk zit, niet kriebelt, lang mee gaat en zeker potentie heeft om m’n nieuwe lievelingstrui te worden. En dat terwijl er een heuse cursus ‘uittrekken’ voor nodig was!

Joe merino

Laden

Thanks @joemerinocom voor de heerlijke truien! #joemerino #LMBmen #merino #lucky #loveit

Weergeven op InstagramESSENTIALS