Jeep Wrangler Willys Wheeler Edition

Als er iets is, buiten vrouwen en voetbal, waar mannen van houden, dan zijn het auto’s. Aan de ene kant trekt die sexy en peperdure Ferarri de aandacht, maar in een goeie 4×4 voelen we ons echt het mannetje. Nu nog een jungle of woestijn om doorheen te crossen en we vermaken ons dagen aan een stuk. Al eerder schreven we over de moddervette Landrover Defender. Tuurlijk, dat is echt een beest. Maar ook de Jeep Wrangler gaat al jaren mee is de natte droom van elke vent.

Jeep Wrangler sinds 1987

In 1987 werd de eerste Jeep Wrangler in productie genomen. Het ontwerp was gebaseerd op de Willys MA en MB (van Ford) die voornamelijk in het leger dienst deden. De Wrangler, de meest jeep-achtige jeep van het merk Jeep, is als sinds jaar en dag een van de meest betrouwbare 4×4’s ter wereld en gaat jaren mee. Sinds het begin van de productie is er elke 10 jaar een nieuw model uit gebracht. Generaties, zoals ze dat noemen.

Jeep Wrangler Willys Wheeler Edition

Natuurlijk zijn er veel varianten op de generaties uitgekomen en zijn enkelen daarvan ook vrij plastic en te..tja.. nep en gewone-auto-achtig. Maar dit geld zeker niet voor de Jeep Wrangler Willys Wheeler Edition. Met z’n matzwarte lak, zwart-glanzende 17 inch velgen, hardware update, verbreedde banden, etc. is dit de mannelijkste Wrangler tot nu toe. Met z’n V6 en 285 pk laat het menig mannenhartje sneller kloppen! En het mooie is, voor zo’n 30 mille (in dollars) heb je ‘m al op je oprit staan!

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS