Je oude Jaguar als boekenkast in de woonkamer

Wanneer je de gelukkige bent die in een Jaguar naar het werk kan rijden, is het vaak moeilijk toe te geven wanneer je geliefde vierwieler toch echt toe is aan vervanging. Een echte Jag doe je namelijk niet zomaar weg! Maar waarom geef je hem niet gewoon een nieuwe functie en blaas je er een nieuw leven in? Bijvoorbeeld als boekenkast! Dat is ten eerste zeer duurzaam en ten tweede super uniek voor in je huis!

House in Nature

Architect Daniel Isern is het brein achter het ontwerp ‘House in Nature’. Dit huis heeft een vet mooie eyecatcher in de woonkamer hangen. Je raadt het al, een oude, klassieke Jaguar die gebruikt wordt als boekenkast. De klassieker is echt een onderdeel van het interieur en maakt de ruimte heel erg stijlvol.

Deze Jaguar is niet het enige wat het huis zo indrukwekkend maakt, de rest van het interieur is ook heel erg stylish ingericht. Daarnaast is het ontwerp van het huis erg inspirerend. Doordat de crib gebouwd is op een zeer steile helling, biedt het een prachtig uitzicht. Isern heeft ook bewust veel gebruik gemaakt van grote ramen vanwege de mooie natuur in de omgeving. Zo creëert hij een balans tussen buiten en binnen. Het exterieur is ook geïnspireerd door de omgeving. De materialen waar hij gebruik van maakt hebben namelijk een erg natuurlijke uitstraling, zoals beton, ijzer, hout en steen.ESSENTIALS