Toffe huwelijksaanzoeken #1

Het is inmiddels bijna 2 weken geleden dat het Valentijnsdag was. Hoewel ik natuurlijk hoop dat je een ontzettend romantische dag hebt gehad met je geliefde, dook ik zelf onder in het feestgedruis dat carnaval heet. Geen zoetsappige slowmotion gedoe, maar gewoon zelf voor Cupido spelen. Maar… Nu klinkt het alsof ik persoonlijk niet heel romantisch ingesteld ben, maar dat wil niet zeggen dat ik een toffe en vooral creatieve manier van romantisch zijn zeker wel kan waarderen. En nu hoef je na je eerste Valentijnsdag (of eerste carnavalsnacht) samen natuurlijk niet direct je verovering ten huwelijk te vragen. Maar als je dit dan toch besluit te doen, neem dan een voorbeeld aan deze twee bazen.

Dovas maakte een magische elven-ring die zijn vriendin in zijn verloofde omtoverde

Je moet natuurlijk een beetje thuis zijn in de fantasy om dit echt mooi te vinden, maar ook al houd je daar niet zo van, dan moet je toch op zijn minst respect hebben voor dit knappe staaltje werk. Dovas – de editor van de site Bored Panda – wilde graag trouwen met zijn (niet onaantrekkelijke) vriendin en besloot een elven-ring voor haar te maken. Het resultaat is awesome.

Eerlijk is eerlijk. Zou haar ook wel ten huwelijk gevraagd hebben 😉

Kunstenaar creëert flipbooks met huwelijksaanzoek

Als je echt in een creatieve bui bent kun je altijd nog een flipbook maken. Zelf niet zo’n held met een potlood? Geen nood, Ben Zurawski – ook wel The Flippist genoemd – is hier. Een master flipbook artiest die werkelijk prachtige (custom) boekjes produceert. Een custom boekje heb je al voor € 538,75. Toch een mooie manier om van je vriendin je aanstaande te maken.

marriage-proposal-flipbook-flippist-1

marriage-proposal-flipbook-flippist-2

marriage-proposal-flipbook-flippist-3

marriage-proposal-flipbook-flippist-5

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS