[Sponsored video] Chef’Special brengt ‘Amigo’ opnieuw met innovatieve instrumenten

Vandaag heeft de band Chef’Special hun monsterhit ‘Amigo’ opnieuw uitgebracht met gebruik van wel heel innovatieve methodes. Er is zelfs een nieuwe videoclip bij opgenomen in een middelbare school, waarin de kinderen zich eenmalig bij de band voegen.

Het bijzondere: ze gebruiken geen reguliere instrumenten, maar eigenlijk vrijwel alles wat ze kunnen vinden. Met een plakkertje, een draadje en een smartphone is het zo gefixt.  Via het netwerk van Vodafone zijn deze apps verbonden en is iedereen één happy family!

Ready to rock

Uit onderzoek blijkt namelijk dat één op de vier Nederlanders graag een instrument zou willen bespelen, maar dit door tijdgebrek niet doet. De netwerkprovider wil in samenwerking met Chef’Special hierbij helpen en het maken van muziek toegankelijker maken voor een groot publiek.

Via deze innovatieve technologie kun je overal muziek maken waar je wilt. Freedrums, Specdrums, Jamstiks en Mogees worden gekoppeld aan je telefoon, waardoor je dus kan drummen op basketballen en melodieën uit tafels kan toveren. Op deze manier kan je muziek maken als je op school of je werk bent, maar ook als je in de auto, bus of vliegtuig zit. Dus trommel je amigo’s op en wie weet zit heel Nederland straks in dezelfde band!

“We hebben allemaal muziekles gegeven in onze carrière en weten hoe leuk het voor kinderen is om muzikaal uitgedaagd te worden. De instrumenten daagden ons uit om de song Amigo op een andere manier te benaderen. De mogelijkheden om muziek te maken via je mobiel hebben ons dan ook verrast en zijn te gek.” – Chef’Special

Tip: check ook de Making-of!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Vodafone.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS