Understatement van het jaar: Mayweather houdt van auto’s

Floyd Mayweather stapt 26 augustus in de ring om het op te nemen tegen Conor McGregor. Een van de meest geanticipeerde matches van 2017. De driemalig Golden Gloves winnaar heeft ons nu een kijkje in zijn autocollectie gegund. Deze atleet heeft geld, fans, talent en heel veel auto’s. Hij koopt zo vaak auto’s dat de dealer de winkel opengooit om 02:00 ‘s nachts, speciaal voor Mayweather. De professional komt daar regelmatig onverwachts auto’s kopen. Het komt zelfs voor dat hij voor een wedstrijd én na een wedstrijd een auto koopt. Op dezelfde dag!

Mayweather ’s autoverzameling is baas

De beste man woont in Las Vegas. Het land waar alles groot en prachtig moet. Waar zelfs de arme de volgende dag rijk kunnen worden en waar de rijken graag laten zien dat ze rijk zijn. Mayweather doet dat simpelweg door ons te laten genieten van zijn garage vol met auto’s. De collectie bestaat uit Lamborghini’s, Ferrari ’s, Rolls-Royces, Bugatti’s en meer. Als je een droomauto hebt, dan heeft Mayweather hem waarschijnlijk al gekocht. Een autodealer claimt zelfs dat hij in achttien jaar tijd 100 auto’s aan Mayweather heeft verkocht!

Leuk feitje: de boxer koopt zo graag auto’s dat de dealer zelfs een nieuwe geldteller heeft moeten kopen. De prof betaalt namelijk graag in cash, soms tassen vol. De dealer zegt dat Mayweather elk moment een auto kan komen kopen. Wat niet zo gek is als een gevecht je al snel 100 miljoen dollar oplevert. Moet je maar net een witte versie hebben staan. Want aan andere kleuren doet Mayweather niet.

floyd mayweather-header https://manify.nl/wp-content/uploads/2022/06/mayweather-cars2-manify.jpg mayweather-cars3 mayweather-cars4 mayweather-cars9 mayweather-cars10 mayweather-cars11

mayweather-cars1

Total
0
Share