Fotoserie en video: Bugatti W16 Mistral aan de Cote d’Azur

Liefde brengen we graag samen in perfecte harmonie. Bugatti doet dat niet met kleffe stelletjes, maar ze laten de W16 Mistral kennismaken met de wind waarop hij geïnspireerd is: die van de Côte d’Azur.

In een heerlijke fotoserie laten de Fransen twee ware krachten samenkomen. Bugatti’s ultieme roadster en de mistral, een unieke en krachtige wind die door Zuid-Frankrijk waait.

Bugatti W16 Mistral for the win(d)

De mistral is één van de acht dominante winden die de Middellandse Zee omhullen. En net als de Bugatti roadster staat deze bekend om zijn versnelde kracht. Deze pure kracht en intense beweging is de kern van de Bugatti W16 Mistral. De kracht van de roadster is afkomstig van Bugatti’s legendarische W16-aandrijflijn, die in deze roadster 1.600 pk produceert – ongekend. Hiermee kun je een topsnelheid van 420 km/u halen en waait van 0 naar 100 km/h in 2,4 seconden. Nogmaals: ongekend.

De Franse fotoserie van de Bugatti W16 Mistral aan de Côte d’Azur vertelt het hele verhaal. Zelfs zonder het fenomenale geluid van de W16 of zuchtende windvlagen.