Bugatti’s gloednieuwe ‘La Voiture Noire’ is ready voor de rijbaan

CREDITS: Bugatti

We springen een gat in de lucht, want er is geweldig nieuws. Al sinds 2019 staan we te popelen om een glimpje te mogen zien van Bugatti’s nieuwe pareltje. En nu is het zo ver. De Bugatti’s ‘La Voiture Noire’ staat helemaal klaar voor het racen op de rijbaan.

Bugatti's "La Voiture Noire"
Foto: Bugatti

Bugatti’s ‘La Voiure Noire’ is wonderlijk

Het concept van de Bugatti’s ‘La Voiture Noire’ doet ons een beetje denken aan de Chiron. Het ontwerp heeft iets weg van de Bugatti Type 57SC Atlantic. Bugatti heeft niet stil gezeten om via Instagram al een aantal brute plaatjes te posten.

Heel indrukwekkend hoe dit kunstwerk tot stand is gebracht. Door de schoonheid van de Noire blijft zelfs de Eifeltoren dat alleen maar licht uitstraalt, gedimd op de achtergrond.

De auto wordt aangedreven door een 8.0-liter, 16-cilinder quad-turbo motor, ingesteld om 1.479 pk te produceren met 1.180lb-ft van koppel.

De auto heeft een dynamisch, gestroomlijnd koetswerk dat is gefabriceerd uit een op maat gemaakte koolstofvezel carrosserie die bestaat uit één stuk. Het straalt van alle kanten avontuur en plezier uit.

Het is geen wonder dat de Bugatti’s ‘La Voiture Noire’ onder de elite een populaire auto is. Het is gewoonweg een dikke wagen waarbij luxe en comfort bovenop wordt gezet. Daarbij heeft het ook nog eens de titel: het duurste auto ooit. Voor een kleine €17 miljoen zie jij dit juweeltje terug in je garage. Althans, als je er op tijd bij was geweest. Zelfs Ronaldo viste achter het net. Er gaan geruchten rond dat Ferdinand Piech de eigenaar is van dit duistere figuur.

Je moet het voor nu nog even doen met een aantal foto’s. Wellicht win je de staatsloterij van 50 miljoen euro en een briefje met het telefoonnummer van Dhr. Piech. Dan kan ook jij over de A16 als een wegpiloot.

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…