Haal je favoriete automerk in huis met de Bugatti Home Collection

Bugatti-fans opgelet, of eigenlijk iedereen opgelet eigenlijk! Want wie vindt Bugatti nou niet vet? Het Franse automerk zet de productie van sportwagens voort in een lifestyle thema. In samenwerking met Luxury Living Group brengt de sportwagenproducent de Bugatti Home Collection uit. Het betreft een exclusief aanbod van luxe meubels geheel vormgegeven in het unieke design van de Bugatti modellen.

Bugatti familie

Dat het merk met de Bugatti Home Collection komt is niet heel vreemd. De collectie is namelijk geïnspireerd op de elegante levensstijl van de Bugatti familie, eind 20e eeuw. De vader van Ettore Bugatti (de oprichter van het automerk) was meubelmaker en enkele meubelstukken van hem worden vandaag de dag nog tentoongesteld in internationale musea. Bugatti’s design specialisten hebben het merk DNA weten te vertalen naar een aantal unieke meubelstukken, die geproduceerd zullen worden door Luxury Living Group. Met deze collectie eert Bugatti de extravagante geest van het meest karakteristieke automerk ter wereld.

Design Bugatti Home Collection

De typische elementen van Bugatti zijn duidelijk terug te zien in het ontwerp van de Bugatti Home Collection. Denk hierbij aan de tweezijdige kleurensamenstelling, de ronde lijnen en typische grill van de auto’s. Deze doorgetrokken ronde lijnen zijn terug te zien in de vormen van de meubels en typeren het aerodynamische ontwerp van de sportwagens. Naast het hoogwaardige leer is ook gebruik gemaakt van carbon, staal en glas, welke ook terug te vinden zijn in de auto’s. Er is nog niks bekend over de prijzen, verkrijgbaarheid of datum van de Bugatti Home Collection. Dit is trouwens niet de eerste keer dat Bugatti een samenwerking aan gaat om buiten sportwagens om het merk verder te ontwikkelen. Zo brengt Bugatti de Niniette lijn met een exclusief jacht uit, geïnspireerd door het design van de Bugatti Veyron. 

 

Total
0
Share